Partnerinizle Flörtleşen Biriyle Nasıl Baş Etmelisiniz?

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Tv de bir yarışma vardı ya adam eşlerinin yanındayken yanlarına gelen kadınlara yarışmanın istediği şeyleri yaptıkça ödül alıyorlardı. Kadınlar orada baya tepkilerini gösteriyordu dkdk

bi kere yverdon'a gidiyorduk havuzlara. yıllar evvel. yolu sormak için durdu tesadüfen bi kadına sordu arabadan inip. kadın da diyo ki "ben orayı biliyorum size eşlik edebilirm" nE?
Benim herif de bi bana baktı bi kadına baktı, dedim ben ineyim istersen otopisle geçerim eve. hıaağğ :((((
he öyle hemen boşanıyor, tekme basılıyordu zaten. Ay gidim de kavga ediyim yine aklıma geldi bak flgjgkgkvk

bak partner ne yapman gerektiğini sen biliceksin , gerekli doneleri illa sözlü söylememe gerek yok. partnerlik aşamasında hala bir test ve tanışma sürecindeyiz o yüzden dışarıdan gelicek sızmalara karşı tetikte olucaksın , sancağı kaptırmayacaksın anlatabildim mi. baktın sözlü olarak uyarı atışın kar etmiyor o zaman hoop gerekeni yapmış olarak ring`den ayrılıyorsun...bi beşlik çakıp ringe ben çıkıyorum anlaştık. yapacağın her hareket konuşacağın her söz ve davranacağın her ihihimsi olaylar sana geri yansıtılır. ne sen beni uğraştır ne ben yumruğuma boşu boşuna diş izi takayım.

istikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici bedhahların olcaktır. ağlama melisciler , bence de barkın burda hatalı sen haklısın , bu akşam cananlarla şarap,mehtap gitar modeli yapıcaz , falına bakıyım yükselenin şunu söylüyor , gratiste gezmeye bayılırım ,millet sinema da ben sahaflar çarşısında ciğerlerime kitap kokusu çekerimciler elbet bir gün karşına çıkacaktır ama sen sıkı giyin tetikte ol.
söylenenlerden meshul olduğum halde aynı **** ben yaparsam yazılan herşey devre dışı olucak ve imha sistemi manuel olarak devreye sokulacaktır.

Flörtleşmek ama nasıl, tek taraflı mı yahut karşılıklı mı? Karşı taraf kendince çaba içindeyse dikkate dahi almam. Ama partnerim de duruma karşı kayıtsız değilse orada çözülmesi gereken bir problem söz konusudur.

Kız arkadaşım ile flört adayını kafes dövüşüne çıkarırım diyenler..

W çok sinirlendi, Çorum damarı tuttu herhalde.d

konuda bir tek w ve hilali ciddiye alabildim, geri kalan hikayelerin yalan olduğunu bildiğimden olsa gerek.

Ya Nilu senin bu kadar kiskanc olabilecegini hic tahmin etmezdim .p
Kiskanc degilim shini hicte kiskanmadim simdiye kadar, ama olasi bir durumda asla sessizce gitmem, butun cirkefligimi yapmam lazim, akillarina mih gibi kazimam lazim .p neden benim icime dert olsun ki ? Beni aldatti uuu diye dertlenecegime ohss sessizce gondermedim hayati onlara zehir ettim derim .p

Geri