Partnerinizle Flörtleşen Biriyle Nasıl Baş Etmelisiniz?

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
@juju cuğum evli ya da sevgilisi olan birine bile bile yöneliyorsa zaten kaliteli birisi değildir ayrıca hayatındaki kişi de karşılık veriyorsa güven olayı biter yani ne kadar rahatsız edici olsa da o seviyeye inmemek gerekiyor hatta kadına teşekkür etmek lazım, böyle bir gerçeği ortaya çıkarttığı için.

Yok caağğnım ben öyle rahat değilim kadın-erkek ilişkilerinde. Valla ikisini de yolarım. Medeniyiz diye diye neredeyse.. tövbeler olsun.
Ha senin dediğin gibi benimki rahat duruyor kadın flört ediyorsa da bir daha görüşmez olur biter. Daha doğrusu görüşemez.:D

Yok caağğnım ben öyle rahat değilim kadın-erkek ilişkilerinde. Valla ikisini de yolarım. Medeniyiz diye diye neredeyse.. tövbeler olsun.

Yahu sevgilin yapsın yapacağını, niye seni o kadınla karşı karşıya getiriyor ki? Hem öyle olunca kadın darmadağın oluyor, böylesi daha güzel, emin ol.

ben hatunumun tepki vermesine hacet bırakmadan ağzının payını verip uzaklaştırırım. bu tip vakalarda çok netimdir, bıçak gibi keserim.
kendim böyle bir şeye maruz kaldığımda ise allah yardımcımız olsun sonunu kestiremiyorum..

Yahu sevgilin yapsın yapacağını, niye seni o kadınla karşı karşıya getiriyor ki? Hem öyle olunca kadın darmadağın oluyor, böylesi daha güzel, emin ol.

Olsun sen yine adama bi nota ver. Şimdi o nasıl davranacağını bilmez. Kız bu adamlar anlamazzzz. sen beni dinle.

İnsanların evli ya da sevgilisi olduğu belli oluyor bir şekilde dile getiriyorlardır bunu bile bile neden bir samimiyet kurmaya çalışasınız ki ? Ben sevgilimin başka bir kadınla değil flörtleşme samimi konuşma ve şakalaşmasına bile sinir olurum..

Ne Münasebet…

Ben hiç çaktırmıyorum...

Simdi flortlesme tek tarafli mi iki tarafli mi? Bu durumu nasil yakaladik? Zaten iki tarafli ise, gecmis olsun .p Yapacak pek bir sey yok. Tek tarafli ise, kadina ne kadar kurulduguma bagli olarak verecegim tepki degisir .d

Simdi flortlesme tek tarafli mi iki tarafli mi? Bu durumu nasil yakaladik? Zaten iki tarafli ise, gecmis olsun .p Yapacak pek bir sey yok. Tek tarafli ise, kadina ne kadar kurulduguma bagli olarak verecegim tepki degisir .d
senaryo şöyle;
yaldızlı kadının biri work work work diyerek masaya yaklaşıyor ve erkeğe "çok tatlısın" diyor. masada bana da yer var mı şekerim? diye yanağından makas alarak soruyor ama kadını hiç muhatap almıyor, göz teması kurmuyor.

Forum prenseslerine bakın hele :D
Haklısınız kizlar kızmayın...

senaryo şöyle;
yaldızlı kadının biri work work work diyerek masaya yaklaşıyor ve erkeğe "çok tatlısın" diyor. masada bana da yer var mı şekerim? diye yanağından makas alarak soruyor ama kadını hiç muhatap almıyor, göz teması kurmuyor.
Bir bakarim, benimki mi kiracak kolunu diye. 10 saniye icinde o kirmazsa ben kirarim :D

@Süreyya ya bak sen, bir de forumdan filirt bulmam diyor, e normalde de bulamazsın ahah. Seninle kim uğraşır ya, ama kıskanç kadın seksiliği diye bir şey var..

Geri