Partnerinizin Giyiminize Karışmasına Müsaade Eder Misiniz?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
"Yaa sen hayırdır?.." demek buraya çok uygun sanırım.. Hepimiz yetişkin insanlarız, nerede nasıl giyinmemiz gerektiğini, nasıl davranmamız gerektiğini elbette bilmeliyiz.. Görüşlerini önerilerini dinlerim tabii ki, lakin kıskançlık kaynaklı onu giyme, bunu giyme, oraya gitme vs diye kendi istekleri doğrultusunda sınırlar koyamaz.. Hayatıma o kadar da müdahale ettirmiyorum, ettirmem..

Ciplak gez dese de mi karissin yani anlamadim xd

Asab bozulur, asab bozulursa ağzım bozulur, böylece kalp kırarım, dolayısıyla karışamaz, ona ne yahu hişörtümden köyneğimden?​

Karışacak bir giyim tarzım yok.Zaten birini gerçekten tanıyınca onu üzmemek adına istemedigi bir seyi yapamiyorsunuz.

Biz nerede nasıl giyineceğini bilenlerdeniz
Bunu bilemeyenlerden olsaydık
Çoluk çocukla uğraşıyor olurduk.

bazen hoşuma da gidebilir arada psikopatlıklarım tutuyor..:))

Karışması hoşuma gitmez. Bende karışmam sonuçta tarzını, giyimini bilerek evlendim. Nerede ne giyeceğimi bilebilecek yaştayım.​

Şimdi ki insanlar çok extra extra large maalesef ki.

Karismak degilde istedigi seyleri giymeyi severim.

Giyim konusunda mükemmel bir zevkim olduğunu düşünüyorum, karışan olmadı tşk.

Nayır çünkü ben giycem. O giycek olsa tamam.
Ama tabi farkında olmadan bi moda katliamına imza atmak üzreysem uyarsın, yapma etme desin, çirkin olm bu desin. Desin yani. Der.

Partner ne ola ki :( Hiç sevmiyorum şu kelimeyi, bize dair değil gibi.

Hiç "karışamaz, hayır asla, katiyetle, never" demeyin. Karışırlar bunlar. Çünkü it's the futbol, that's the futbol" :D

Karışacaklar adınız gibi biliyorsunuz ve siz de karışacaksınız başka konularda. Önemli olan saçma sapan mantıksız yaptırımlara zorlamaması, psikopatça kıskançlık gösterilerinde bulunmaması. Ergence tavırlardan hoşlanmıyorum. Yoksa, fikir alışverişine varım. Olsa da efenim fikir alışverişinde bulunsak. :anla:

Başka tasamı kalmadı Allasen?

Geri