Partnerinizin Ailesi Sizden Hoşlanmıyor mu?

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1198 gün önce görüldü
Son kız arkadaşımın annesi kurbanda bana kavurmalık et göndermişti.

Bu konuda çok şanslıyım. Hep sevilen bir yanım oluyor.

once upon a time in sivas
büyük fedakarlık gösterip istanbul'dan taaa sivas'a gitmişim. panterim yahut partnerimin annesi vefat ettiği için teyzemler seninle tanışmak istiyor deyip eve çağırmıştı. icabet ettim; sohbetler edildi, gülüşmeler yapıldı, berjere yayılmış vaziyette gevşek gevşek konuştuğum sırada karşımdaki herif istanbul anısını anlatmaya başlayınca eniştesi sandığım kişinin babası olduğunu anlayıp dumur olmuştum.

neyse beni öylesine sevmiş olacaklar ki, dayılarının bu şortlu züppe kimde bizim yeğenimizle kol kola geziyor çabucak yakalayıp döveceğiz istihbaratı gelmesi üzerine babası beni kaldığım otele kadar bırakmıştı. otele giderken panterimin dayısının dükkanının önünden geçip heriflere asıl siz kimsiniz lan dallamalar bakışı atmıştı.

çok yenilikçi bir babaydı, konserde yanımıza uğrayıp nasıl gidiyor gençler eğleniyor musunuz? diye sormuştu.
istasyon caddesinde karşılaştığımızda da tam istanbullusun, burada pek şortla gezen olmaz demişti.

beni herkes sever...

Partnerinizin ailesi sizden hoşlanmıyor mu?

Canları cehenneme.

partnerim ailesinin ben istemediğim sürece, benden hoşlanmama şansı yok

bu arada partner ne abi türk insanının bildiği tek partner pejo partner.

Anne sevmek için proğramlanmış gibi zaten, annesi çok tatlı kadın. Babası beni bilmiyor. Varlığımdan habersiz.
Abisi ve yengesi biliyor ama henüz görüşmedik.. Yaza düğünlerine gidersem tanışırız. Kuzenleri kafa dengi çocuklar. Diiii mi @Almi

malumunuz kendimi sevdirme
şeylerim olmadığı için
işinize gelirse derim

yanaklarimi sikarlar genelde ne kusursuz bi çocuk masallah filan

Anne sevmek için proğramlanmış gibi zaten, annesi çok tatlı kadın. Babası beni bilmiyor. Varlığımdan habersiz.
Abisi ve yengesi biliyor ama henüz görüşmedik.. Yaza düğünlerine gidersem tanışırız. Kuzenleri kafa dengi çocuklar. Diiii mi @Almi
iviiiitttt :) düğünden sonra da kaçırırım seni artık hazır oralara kadar gitmişken ahahshshsh

2 kere yaşadım
Çokta fifi.
Ama sonra aklıma geldikçe çok ağladım

Genel olarak uygun olan partnerleri ailenin bilmemesidir .P

Geri