ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Beyinsiz oldugunu düşünürüm.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ee cevap vermese ne düşünürsün acabaBeyinsiz oldugunu düşünürüm.
Zekasını kullanıp olayı yatıştırmalı değil mi ?Ee cevap vermese ne düşünürsün acaba
Karşı taraf barbar, laftan anlamıyorZekasını kullanıp olayı yatıştırmalı değil mi ?
O zaman da gay oldugunu düşünür. Kadınları anlamak mümkün değil.Ee cevap vermese ne düşünürsün acaba
İyi öldür ozman hapishane de yerin hazır. Bak ne diyorum zekasını kullanıp konuyu kapatabilir. Zeka yoksa demek SjsjsKarşı taraf barbar, laftan anlamıyor
Gelse yanındaki bayana sarsa napacaksın ?sayın hocam : DO zaman da gay oldugunu düşünür. Kadınları anlamak mümkün değil.
Ozaman etkisiz hale getirip polisi bekliceksin ama kavga ile değil kollarını tut arkadan hey Allahım yaKarşı taraf barbar, laftan anlamıyor
Soylenir niye soylenmesin.Kavgada söylenmez : D
Bence abi en iyisi arabayı sen kullan ne gereği var herifi yormayaOzaman etkisiz hale getirip polisi bekliceksin ama kavga ile değil kollarını tut arkadan hey Allahım ya
Beyninin pekmezini akıttırım. Daha önce yazdım mi bilmiyorum. Günlük hayatta her an mevzu çıkacak gibi takılıyorum. İlk yumruğu indirmeye programlıyım. Sürekli etrafımda saldırı anında kullanabilecegim alet edevat ve eşyaları dikizlerim. Boş mekanlar buna uygun değil. Tedirgin olurum. Medeniyet diye bişey yok. İnsanoğlu kurduğu medeniyetleri hep silahla korumak zorunda kalmış. İnsan vahsidir. Evrimlesme bunu yoketmez. Sadece bastırır.Gelse yanındaki bayana sarsa napacaksın ?sayın hocam : D
Ya ben daha bisi yazmadim ki konuyaKendinize gelin yazdiklariniza dikkat edin haddinizi asmayin
Sen niye ustune alindin diger yorum yapan arkadaslara diyorumYa ben daha bisi yazmadim ki konuya
Hocam çok haklısınız ama öfke kontrolü böyle durumlarda işe yaramaz mı ?Beyninin pekmezini akıttırım. Daha önce yazdım mi bilmiyorum. Günlük hayatta her an mevzu çıkacak gibi takılıyorum. İlk yumruğu indirmeye programlıyım. Sürekli etrafımda saldırı anında kullanabilecegim alet edevat ve eşyaları dikizlerim. Boş mekanlar buna uygun değil. Tedirgin olurum. Medeniyet diye bişey yok. İnsanoğlu kurduğu medeniyetleri hep silahla korumak zorunda kalmış. İnsan vahsidir. Evrimlesme bunu yoketmez. Sadece bastırır.
Evet yarar. Bir kamyon dayak yedirir.Hocam çok haklısınız ama öfke kontrolü böyle durumlarda işe yaramaz mı ?