Partneriniz trafikte siz varken kavga etse tepkiniz ne olur ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Beyinsiz oldugunu düşünürüm.

yanınızda kadın varken kavgaya girilmez, bunu ben mi öğreteyim size.
yanınızda ki kadına zarar verelmeye yeltenilmediği sürece.

Gelse yanındaki bayana sarsa napacaksın ?sayın hocam : D
Beyninin pekmezini akıttırım. Daha önce yazdım mi bilmiyorum. Günlük hayatta her an mevzu çıkacak gibi takılıyorum. İlk yumruğu indirmeye programlıyım. Sürekli etrafımda saldırı anında kullanabilecegim alet edevat ve eşyaları dikizlerim. Boş mekanlar buna uygun değil. Tedirgin olurum. Medeniyet diye bişey yok. İnsanoğlu kurduğu medeniyetleri hep silahla korumak zorunda kalmış. İnsan vahsidir. Evrimlesme bunu yoketmez. Sadece bastırır.

Kendinize gelin yazdiklariniza dikkat edin haddinizi asmayin

Beyninin pekmezini akıttırım. Daha önce yazdım mi bilmiyorum. Günlük hayatta her an mevzu çıkacak gibi takılıyorum. İlk yumruğu indirmeye programlıyım. Sürekli etrafımda saldırı anında kullanabilecegim alet edevat ve eşyaları dikizlerim. Boş mekanlar buna uygun değil. Tedirgin olurum. Medeniyet diye bişey yok. İnsanoğlu kurduğu medeniyetleri hep silahla korumak zorunda kalmış. İnsan vahsidir. Evrimlesme bunu yoketmez. Sadece bastırır.
Hocam çok haklısınız ama öfke kontrolü böyle durumlarda işe yaramaz mı ?

Bu arada @Ss hic kimse farketmemis partreniz ne :)

Bakın beyler.
Şurada gülüp eğleniyoruz.
Şurada anonomiz diye kimde kimseye karısını ona buna verir diyemez. Ne sanıyorsunuz lan siz beni? Beyefendi orta yaş emeklilik bekleyen omuzları çökmüş önlük uzerinde zor duran SSK doktoru falan mı? Arkadaşlar birbirimizi tanımıyoruz. Kimin ne için ne feda edeceğini bilemezsiniz. Çıkar bir tane ruh hastası. Ağlatır inim inim

Geri