Parmak sisligine ne iyi gelir ?

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Buz geçirmezse normal değil kanımca. Geçmiş olsun.

Durduk yere mi sisti ki? Zeytin dövüp koyabilirsin ama en iyisi ciddi bir şeyse doktora görünmen. Geçmiş olsun.

birşey vurmadıysan şunu bi kenara not et bi arkadaşın işaret parmağı şişiyordu sürekli en son doktora gittiğinde parmağında ur olduğunu tespit ettiler.onunda kötü iyi huylusu var imiş bilgin olsun

Tesekkür ederim de hepinize..
Bilmiyorum dün fuardaydim yanlis bir hareket de yapmadim aslinda hani vurmadim hic bir yere sadece bindigim oyuncaktan sonra parmagimi oynatamadigimi farkettim..gecer dedik üstelemedik ..Bu sabah da sis ve mor olduguna denk geldim ..yarina kadar bekleyecegim ..

Parmağını oynatabiliyorsan ve ait olduğu eli başından daha yüksek yere kaldırabiliyorsan dert etme. Geçer...

Sis ve mor ise, problem. Ayni durumla karsilastim. Kirik dedi ve ameliyat olmustum. Doktora gorunsen iyi olur

Tesekkür ederim de hepinize..
Bilmiyorum dün fuardaydim yanlis bir hareket de yapmadim aslinda hani vurmadim hic bir yere sadece bindigim oyuncaktan sonra parmagimi oynatamadigimi farkettim..gecer dedik üstelemedik ..Bu sabah da sis ve mor olduguna denk geldim ..yarina kadar bekleyecegim ..
Geçmiş olsun .)
Bana da benzer bişey olmuştu , çarpışan arabalara bindiğim günün gecesi şişti , oynatamadım. Etin zedelenmiş dediler. 10 gün sarılı gezdim , öyle birşey olabilir belki .

Geçmiş olsun .)
Bana da benzer bişey olmuştu , çarpışan arabalara bindiğim günün gecesi şişti , oynatamadım. Etin zedelenmiş dediler. 10 gün sarılı gezdim , öyle birşey olabilir belki .

Tesekkür ederim :) mümkün dedigin :-) yarin acilde soluk alacagim neticemi yazarim dhktdhkg:)

Yakin zamanda ayagimda yasadim benzer sorunu. Morluk yoktu ama sisti uzerine basmakta zorlandim. Eczaneden aldigim krem ise yaradi ama en az 10 gun suruyor hassasiyet.
Gecmis olsun :)

Soğuk kompres iyi geliyor ama bazı şişlik ve ağrılara her uygulama gelmez bu sebeple doktora görünmen daha hayırlı.

Geri