Parlak saçlar için ne yapmalıyım ? - saçlarım parlak görünmüyor

Konu sahibi son olarak 3079 gün önce görüldü

WwPTX.gif

parlak saçlar tüm genç kızların hayali. peki buna ulaşmak için evde neler yapabiliriz ?

-Kullanılmış çay yapraklarını yeterince suda kaynatın, soğumaya bırakın ve son durulama olarak bu çözeltiyi uygulayın.

-Suyla karıştırılmış limon suyu da saçlarınıza canlılık ve parlaklı katmak için son durulayıcı olarak uygulanabilir.

-Ayrıca sirke ile son durulama yaparak da canlı bir görüntü sağlanabilir.

-Şampuanınıza az miktarda karbonat katabilirsiniz, böylece kirliliği ve yağı uzaklaştırarak parlak bir görüntüyü sağlayabilirsiniz.

-Şampuanınıza az miktarda karbonat katabilirsiniz, böylece kirliliği ve yağı uzaklaştırarak parlak bir görüntüyü sağlayabilirsiniz.

denesennmi ne :icon_yokcanim:

denesennmi ne :icon_yokcanim:

Dene bakalım bende deniycem yazı bekliyorum :p

akşam denicem o zaman :D ama sirke çok agır koKuyo onu napcaz:p

tmmdır :D yarın saçlarım uçuyomuş hafiflikten :zuha: ya bu sabahtan beri saç muhabbetini bitiremedim :D

eee ne oldu sirkeli saclar hani burda sonuc yok ?

:p

fotomontaj o resimler :kiki: boşverin ne parlaklığı :)

Banyodan önce kekik suyuyla yıkamak parlaklık veriyor.

sirkeyi denemiştim gerçekten işe yarıyor bir litre suya bir kaç damla yeterli yoksa kokudan durulamaz:D

Şu bi kaç gündür sirke işini yapsam mi diye düşünüyorum kuaförü de söyledi çünkü :)

Glıss Mıllıon Gloss deneyim derim harika bi sampuan.

Saçlar bu gidişle aktarcının dükkanı gibi kokacak. Zeytinyağı ve yumurta birebir.

Geri