Park ücreti vermemek için kaldırıma park edenler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kaldırımlar yayalar içindir ve bu durumda trafik zabıtaya bilgi vermek gerekiyor.
Belediyeler bu sorunu aşabilmek için yapılı kaldırımları kırıp yükseltmeye çalışsalar da bu kez de kaldırım yanları araba ile dolup taşıyor.

eski evimin park yeri yoktu ve mahallede park yeri sıkıntısı vardı, birkaç kere evin önüne aracın bir yanı kaldırıma çıkacak biçimde park etmiştim ki 2 kez park cezası yedim. lefty sen mi şikayet etmiştin beni kdkdj

eski evimin park yeri yoktu ve mahallede park yeri sıkıntısı vardı, birkaç kere evin önüne aracın bir yanı kaldırıma çıkacak biçimde park etmiştim ki 2 kez park cezası yedim. lefty sen mi şikayet etmiştin beni kdkdj
Yayalara hiç yer kalmıyor ve yoldan yürüyorlar ki bu da ciddi tehlike demektir. Evimin yanındaki spor salonunun da her yeri araç dolu ve geçen senelerde yayalardan birisi bu sebeple ezildi maalesef.

Otopark sorunu da var çünkü araç sayısı çok fazla ancak kaldırımları yükselttiklerinde bu sorun azalır zannedildi ve yine olmadı. Bu kez de araç bile geçemeyecek şekilde kaldırım yanına park ediyorlar.

buraya park edemezsin
buraya toprak döktüremezsin
kamyonu burdan döndüremezsin
o sırada sürücü ile buraya park et buraya dök
burdan dön şu kadar
var mısın iddasına

Ya adam BMW sini park ediyor bunun ücret ile alakası yok

İşte ülkelerin gelişmişlik seviyesi kaldırım yüksekliği ile ölçülürmüş. Bir kişi kurallara kural olduğu için uyması gerektiğini bilmiyorsa o kişiyi engellerle uyarmak için yüksek yapılırmış

3 kuruş hesabını yapanlardan nefret ediyorum söylemiş miydim? Binme o zaman kardeşim!

Ya adam BMW sini park ediyor bunun ücret ile alakası yok
BMW ile ne ilgisi var?

Engelli rampasının önüne park ediyor ve engelli kişiler de tekerlekli sandalye ile mağdur oluyorlar. Trafikten gitmek zorunda kalan mı istersin yoksa kaldırıma çıkamayan ya da kaldırımda mahsur kalıp etraftakilerden yardım istemek zorunda kalan mı?

Yaşlılar, çocuklar ve gençler de trafiğin ortasından yürümek zorunda kalıyorlar. Bu durumun araba markası ile ne alakası var?

Geniş kaldırım olursa park edilebilir ancak daracık kaldırım ve sokaklara park etmemek gerekiyor. Trafik zabıta da bu durumdan bıkmış vaziyette.

Geri