Parfümünüzün kalıcılığını sağlamanın yolu

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Bunları Biliyor Musunuz?
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Parfümü temiz bir cilde sıkın
EDP kullanın
Son kullanma tarihine dikkat edin
Saçınıza sıkmayı unutmayın

Saça parfüm sıkılmasını doğru bulmuyorum.

Orjinal olmayan parfümlerde zaten kanser tehlikesi vardır ancak orjinal ise kulak arkası, bileklere uygulanabilir.

Boyuna kullanırken de güneş ile temas etmemesi gerekiyor çünkü leke yapabilir.

her yere de sıkıyorum, her şeye de sıkıyorum… doğru olana odaklanmadığım ender anlardandır. öleceksek de güzel koka koka ölelim :emoji_sweat:

nemlendirici losyon edp birde enseye bol sıkın tamamdır

parfümü cilde uygulayacaksanız mutlaka edp ve orjinal olsun.

he birde yvsl falan kullanın marka olarak

Her marka parfüm herkese yakışmıyor, bu detaya da dikkat etmek gereklidir.
bi de mümkünse önce duş almayı öğrensinler de sonra parfümü düşünürler… ter ve sigara kokularının üzerine bi de baharatlı ve şekerli parfüm sıkıyorlar, o ne ya?
yakıştırma konusunda da haklısın leftyciğim, ben chloe kadınıyım bence… bir markam olsaydı ve parfüm üretseydim chloe parfümleri olurdu herhalde bunlar ya da hafif, pudralı, alt notalarda çiçek olan ama şekerle işi olmayan her koku benim olabilirdi…

bi de mümkünse önce duş almayı öğrensinler de sonra parfümü düşünürler… ter ve sigara kokularının üzerine bi de baharatlı ve şekerli parfüm sıkıyorlar, o ne ya?
yakıştırma konusunda da haklısın leftyciğim, ben chloe kadınıyım bence… bir markam olsaydı ve parfüm üretseydim chloe parfümleri olurdu herhalde bunlar ya da hafif, pudralı, alt notalarda çiçek olan ama şekerle işi olmayan her koku benim olabilirdi…
Kaliteli de olsa bazı parfümler o kadar ağır geliyor ki insan o kişinin yanında bile duramıyor ve ne yazık ki kullanan kişi farkında değil.

parfümüme düsmeyecek kadın yok
bana gıcık olan sevmeyen kisi bile pm atar o derece

Geri