yani tabii fiyatlar böylesine çılgın artmışken parfümlere sadece göz ucuyla bakıp “lan keşke benim olsan allahsız” deyip geçiyoruz ama ben yine de birkaç tavsiye vereyim,
Melodram ve bana hediye etmek isteyen çıkar belki, belli mi olur? :biggrin:
kış için şüphesiz tom ford’un black orchid’ini önerebilirim, kalıcılık konusunda çıtası epey yüksek ve genel beğeniye de oldukça uygun bir parfüm.
bütçeyi bir tık daha yukarı çekebilirim diyorsanız black orchid yerine tobacco vanille tercih edebilirsiniz. ilk sıktığınızda çok ağır gelebilir ama acele etmeyin, alt notalardaki vanilya ve çikolata kendisini fark ettirdiğinde bu kokuya bayılacaksınız. her parfümde dozajı iyi ayarlamak gerekiyor ama tobacco vanille’de buna biraz daha özen gösterin derim, insanlar yanınızdan geçerken burunlarını tıkasınlar istemiyorsanız tabii.
1-2 yıldır kendisiyle ayrıyız ama en severek kullandığım kış parfümü de jo malone - velvet rose & oud. parfüm kişisel bir şey olduğu için diğer ikisine burun kıvıranlar olabilir ama bu öyle şerefsiz bir koku ki; hiç olumsuz geri dönüş almadım çevremden. fiyatı diğer ikisine göre daha uygun ve aynı zamanda unisex bir parfüm. içerisinde hiçbir kimyasal kullanılmamış olması da cabası. doğrudan tene ve saça uygulayabilirsiniz.
tabii siz yine de hiçbirini denemeden almayın, sonuçta bu tarz ürünleri kullandıkça daha iyi fikir sahibi oluyorsunuz.
konuya bir sonraki postumu da yaz parfümleri için atarım bebekler. öpt bye.