Pardon kuzenim yazMAmış

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadşlr küfür olayı için özür dilrm hppnzden.ben yokkn biri multi nikle girip kötü bişiler söyledimi benmişim gibi bilmem ama ceolayn benzer bişi dmşti birileri sürekli multi giriyo senmisin die.
4-5 forumda üyelğm var hepsnde nickim min yada sülüman şifrem 1den 9 a kadaa.her forma farklı nick farklı şifreyle girip hepsni aklmda tutacak kadaa zeki diilim.
başta Plesk ve EkSen herkesten özür dilerim biçoğunuz benden yaşça büyüksünüz.bi şahsa diildi sözlerm.

arkmdan konuşup sövenlerde saolsun :)
kim ne dickse burdan sövse bile eyv dicem.başka formlrda karşma çıkıp bana yanaşıp burayı burdakleri kötüleyip burda da çok beyfendiymiş gibi arkamdn konuşmyın :D
ben kimsenin arkasndan konuşmam ben yüzünüze nası söylüyosam sizde aynısını yapabilrsinz.
finansl eknmtriden geçmişim tiklemem bozulmam size :D (son paragraf başka formda karşma çıkıp burayı kötüleyip burdada arkamdan sayanlaraydı)

vele dalin @Min

Oooo cekirdekleri hazirlayim ben .p hangi forummus o ? kimlermis onlar .p

Ben yokken banlanmışsın olayı bilmiyorum ama özür dilemek büyük erdemliktir:tatlı:
Bu arada bir sürü saçma nick alıp gelecek kadar takmayın insanları yahu (sana demedim bu aralar var öyle birileri de lafım onaydı :tatlı:)

Hayırlısı, küfür dilini bırakıp bu şekilde konu açman güzel bir adım olmuş.

Agzin bozuk olsada yuregin temiz biz seni biliyoruz usta ozur dilemek buyuk erdemliktir tebrik ederim seni

Sülüman .d tebrik ederim seni günlerdir bugünü bekliyordun bak geldi .p

çok güzel yaptın en azından sonradan değişenlerden değilsin olduğun gibisin böyle devam

Senin olayı hatırlayamadım hocam ben. Benden niye özür diledin? Ben de mi varım olayın içinde? Yanlış hatırlamıyorsam genel bi küfür olayı vardı kişisel bi şey yoktu sanırım, neyse boş verelim hocam hatırlamıyorum zaten, seviyoruz biz seni canını sıkma.

Küfrün bana değil geneleydi ..Şahsıma ne hakaretler edildi şu forumda hiç özür dilenmedi ama sen bana şahıssal olarak etmediğin halde Özrünün samimiyetine iknayım kardeş .. EyvaALLAH sıkıntı yok ..

küfürler hangileriydi, ben kaçırdım da. hatırlatırsan sevinirim. adhsfhhgk

Halbuki en çok ben arkandan atıp tutmuştum :T:

Olaya hiç hakimiyetim yok yalnız yokluğun farkedilmedi değil buarada, o zaman hoşgeldiiiiiğiiinnn

Neyse geçmiş olsun efendim sizi yeniden aramızda görmek ne güzel.

Bende diyorum beyin yakan yorumlar göremiyorum bu ara :D hoşgeldin beyin yakmaya devam :D

Bende diyorum beyin yakan yorumlar göremiyorum bu ara :D hoşgeldin beyin yakmaya devam :D

kaynak sorunu yaşıyom bazılarında beyin konusunda aga.biliyon marş basmıyosa gaza ayak tabanınla tecavüz etsen de ileri gitmez o motor ama yalnız ve yalnız hakkı sabrı tavsiye edenler müstesna :D

Mavi bende seni seviyom :p
KaraBiber herzamanki gibi konu kilit canısı

herkese hür meetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri