Paranormal Bir Aktiviti

• Kullanıcı Mihri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Günlerden bir gün uyandım. Öğrenciyim o dönem. Yaklaşık bir saat sonra arkadaşımla buluşup ders notlarını alma bahanesiyle balık ekmek yiyeceğim. Belki yakın bir mekânda bir şeyler de içeriz ardından. En nihayetinde ise o yurduna, bense evime. Herkes kürkçü dükkânına.

Hazırlandım. Dışarı çıkmadan önce evde eksik ne var ne yok diye buzdolabına bakmak istedim. Mutfağa girdim. Mutfak masasının üzerinde duran çiçekleri gördüm. Bizim mutfakta bir buket çiçek, ne alaka, dedim. Gözlerime inanamayınca alıp kokladım. Duyularımın istişare raporu, elimde tuttuğum şeyin gerçekten de çiçek olduğunu doğruladı. Bunun üzerine aklıma palas pandıras bir takım planlar geldi. Beynimin benden habersiz bir şekilde almış olduğu kararlar. Organizmamın başka kısımları da kuvvetle muhtemel bu işin içinde olabilir. Ama bilin ki hikâyenin devamında yaşanacaklarda benim bir suçum yok. Masumum. Kafamın içindeki ikna edicilerce bak senin bu kızla aran gayet iyi dendim. Çiçeği ver, şansını bir dene diye dürtüklendim. Her şey güzel olacak diye gaza getirildim.

Eve dönünce, ev arkadaşım çiçeği sordu. İşler umduğum gibi gitmeyip verdiğim çiçekle aldığım arkadaş kalalım yanıtı bir olmuş ve reddedilmiştim. Hâliyle bizde moraller bozuk. Önümüzdeki maçlara odaklanmanın derdindeyiz. Gün boyunca dışarıdaydım, çiçekten böcekten haberim yok benim dedim.

Gelgelelim, akşam yemeği münasebetiyle evdeki herkes bir araya gelince ortadan kaybolan çiçek konusunun iyiden iyiye üzerine gidildi. Biz bu evin anahtarlarını kimlere kimlere verdik, bizim haberimiz olmadan eve biri girip çıkıyor olmasın yoksaların falan tartışmasını yaptık. Yatma vakti gelip ev ahalisi ağırdan odalarına çekilmeye başlayınca ev arkadaşımı çektim bir kenara. Olanları anlattım. Dedim, çiçeği alan bendim. Misafirin olduğu için de herkesin içinde itiraf edemedim. Misafirin getirdiği çiçek olabileceğini düşünemedim. Daha doğrusu, düşünmedim. Kafama nereden esti, bilmiyorum, ama gidip böyle böyle bir halt yedim. Bir şeye de yaramadı açıkçası. Uygun bir şekilde ona ne olup bittiğini anlatırsın ya da bir şeyler uydurursun. Keyfiyet sende. Bil istedim.

Çiçeğin bir önemi yok, dedi. Biz sadece evden kimsenin haberi olmadan ortadan kaybolmasına takıldık. Paranormale mi geldik yoksa diye işkillendik. Kafanı yorma. Ne kafamı yoracağım, diye yükseldim buna. Şu paranormal olaylarını artık bir bırak. Evham fazlasını git bir yerde bırak. Her kapı girişine tılsım asıp durma. Her kâbus gördüğünde de bi' zahmet aynı odada uyuyalım diye gelme bana.

Son düzenleme:
Geri