Paranormal Activity: Next of Kin

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
William Eubank, Yeni Paranormal Activity Filmini Yönetecek

Paranormal Activity serisi yeniden çekilecek.

Happy Death Day serisinin başarılı yönetmeni Christopher Landon'ın yeni Paranormal Activity filmleri üzerinde çalışıyor olduğu geçtiğimiz yılın başlarında resmi olarak açıklanmıştı. Şimdi ise Paranormal Activity için Underwater ile tanınan yönetmen William Eubank ile birlikte çalışacağı duyuruldu. Eubank, yeni Paranormal Activity filminin yönetmen koltuğuna oturacak.

Christopher Landon, korku ve komediyi harmanladığı filmleriyle başarı yakalayan yeni nesil yönetmenlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Ölüm Günün Kutlu Olsun filmlerinin yanı sıra geçtiğimiz aylarda vizyona giren Freaky filmiyle de beğenileri kazanmıştı. Paranormal Activity'nin yedinci filmi, Christopher Landon ve William Eubank'in iş birliği sayesinde beyaz perdeye aktarılacak. Ama aslında yeni film bir devam filmi ya da bir reboot olarak değerlendirilmiyor. Stüdyonun tanımlaması olan "Unexpected tooling" sözlerine göre Paranormal Activity yeniden şekillendirilecek.

Yeni Paranormal Activity filminin yapımcılığını Paramount Players üstlenecek. Filmin ilk haberi çıktığı dönemde orijinal filmin yönetmeni Oren Peli ile anlaşma yapılacağı söyleniyordu. Ancak Peli'nin yerini William Eubank aldı. Paranormal Activity filmleri birçok farklı yönetmen tarafından çekilmiş olup son filmi Paranormal Activity: The Ghost Dimention filmiyle gündeme gelmişti. Paranormal Activity serisi, gizli kameralarla bir evin gözetlenmesine dayanıyor. Belgesel gibi görünse de, kurgu bir şekilde evdeki doğaüstü olaylar gözleniyor.

Paranormal Activity'nin yedinci filmi, 19 Mart 2022 tarihinde izleyici karşısına çıkacak.

İlk iki serisi güzeldi, sonrakiler sarmadı.

Çok saçma ya.
El de 1 tane kamera alıp film çekmişler.
Hiç gerilip korkmadım.

Ruhsuz musun Türk?
Ben cok korktum.

Ben de hiçbirini izlemedim. Amatör kamera tadında gibi çekilmişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam, daha gerçekçi olması için ama sevmiyorum öyle filmleri. Bir ara belki bakarım bilemedim. İzlersem tekrar yorum yaparım.

Hepsini izledim.
Hayatımın en büyük zaman kayıplariydi.
Türk cin filmleri izleyin daha iyi.

Yeni Paranormal Activity'nin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

William Eubank'in yönetmenliğini üstleneceği yeni Paranormal Activity'nin oyuncu kadrosunda yer alacak isimler resmi olarak açıklandı. Paramount bünyesinde hayata geçirilecek olan Paranormal Activity filminin kadrosunda Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert ve Henry Ayers-Brown yer alacak.

Yeni Paranormal Activity filmi, korku türündeki serinin 7. filmi olarak karşımıza çıkacak. Freaky ve Happy Death Day filmleriyle başarı yakalayan Christopher Landon, filmi hayata geçirmek için Underwater ile tanınan yönetmen William Eubank ile birlikte çalışacak. Filmin oyuncuları arasında Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert ve Henry Ayers-Brown yer alacak.

Paranormal Activity filmleri, minimal bütçelerine karşı devasa gişe hasılatları kazanmalarıyla ün kazanmış bulunuyor. 2007 yılında çekilen ve izleyici karşısına geçen ilk film, yalnızca 15.000$ bütçeye sahipti ve buna karşılık olarak 193 milyon dolar gelir elde ederek rekor kırdı. Seriye ait olan 6 film, Paramount Stüdyoları'na toplamda 890 milyon dolar hasılat kazandırdı.

Paranormal Activity serisi, gizli kameralarla bir evin gözetlenmesine dayanıyor. Belgesel gibi görünse de, kurgu bir şekilde evdeki doğaüstü olaylar gözleniyor. Filmler genellikle konularından çok scarecam denilen korkutma yöntemiyle beğeni kazanıyor. Paranormal Activity'nin yedinci filmi, 4 Mart 2022 tarihinde izleyici karşısına çıkacak.

Serinin Yeni Filmi "Paranormal Activity 7"den Fragman

Serinin yeni filminden ilk fragman yayında

Paramount, Blumhouse'un sevilen korku serisinin yeni versiyonu Paranormal Activity: Next of Kin için yeni ve heyecan yaratan bir fragman yayınladı. Fragman, serinin bilinen buluntu görüntü formatını yeniden kullanarak, Jason Blum'un seriye yeni bir soluk getireceğini söylediği tamamen orijinal bir hikayeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor

Fragmanda, annesinin geldiği tenha bir Amish topluluğu hakkında bir belgesel çekmeye karar veren genç bir kadın olan Margot'u (Emily Bader) tanıyoruz. Margot, dünyadan izole edilmiş bir grup insanın günlük yaşamını ve kostümlerini kaydetmek için kameralar kullanırken, aile kökleriyle yeniden bağlantı kurmak istiyor. Ancak Margot, Amish topluluğuna geldikten kısa bir süre sonra, annesi bir şekilde şeytana tapan bir tarikata dahil olduğu için karanlık geçmişini ortaya çıkarabilecek dehşetlere tanık olmaya başlar. Fragman ayrıca yaşlı bir kadının patates soyduğu çok ürkütücü bir sahne de dahil olmak üzere dehşetli anlardan payını alıyor.

Paranormal Activity: Next of Kin, William Eubank tarafından, Paranormal Activity 2'den Paranormal Activity: The Marked Ones'a kadar devam eden filmlerin hepsini yazan Christopher Landon'ın (Happy Death Day, Freaky) senaryosundan yönetiliyor. Landon ayrıca Steven Schneider ve Jenny Hinkey'le birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Paranormal Activity: Next of Kin'in kadrosunda Roland Buck III (Better Call Saul), Dan Lippert (Superstore) ve Henry Ayers-Brown (The Black List) yer alıyor. Paranormal Activity: Next of Kin, 29 Ekim'de yalnızca Paramount Plus'ta çıkış yapacak.

Geri