Paradise ve iFt Özel

Konu sahibi son olarak 140 gün önce görüldü
486322_10151289190108352_860631136_n.jpg

9219_10151289838548352_1531311152_n.jpg

Önemli olan yanımdakiler :)

"İstanbulda bir semt adı artık vefa"
Dost ise bir kedi resmi duvarda
Sevgi çocuklukta kalan bir arkadaş
Yalnızlık yerleşmiş sol yanıma
Aşk çoktan terketti yavaş yavaş

"Zamanla her şeye alışıyor insan"
Hazan mevsimin oluyor
Hüzünle başlıyorsun arkadaşlığa
Yalnızken kalabalıklar yaratıyor
Kalabalıklarda düşüyorsun yalnızlığa

Bir anlamsızlık var bilmem nedir ki?
Yarım yürek gibi bir şeyler eksik
Sonu gelmemiş bir cümle sanki
Bir anda bir şeyler alınmış elden
Soruyor bir yanım neden yine ben ?
Sus! diyor diğeri alışkınsın sen

Yıllar içinde ne yaralar sardım

Yoruldum artık
Bir tam bir yarım.

Hani aynı yöne doğru saatlerce yürüsen de
Durup soluklandığında uzaklaşmadığını fark edersin.

Öyle bir gitmekti, öyle bir kalmaktı seninki...

Nasıl da acı çekmiştim günlerce. Sen bilmedin, bilemezsin de. Her yağmur yağdığında insanlar evlerine kaçardı, ben her yağmur yağdığında evden kaçardım. Bu benim ağlama oyunumdu. Gözyaşlarım belli olmuyordu yağmurda. Zavallılığımı hissetmelerini istemezdim çünkü. Bilirsin yenilgiyi hiç sevmem. Ama yenildim. Şimdi bitmesini bekliyorum. Beni benden alan şeyin bitmesini… Şimdiye kadar hiçkimsenin omuzlarını ıslatmadım ağlayarak ve hiç kimsede ağlamak için benim omuzlarımı seçmedi zaten. Sevmedim insanları sevemedim. Sevmek zor geldi. Sevdiğimde bağlandım. Bağlandığımda bırakamadım. Kendimi bıraktım, sevdiğimi bırakamadım. Sorun olmadı hiç sokaklarda yalnız yürümek. Hatta yalnız değilse sıkılmaya başladım git gide. Güzel sözlerden nefret eder oldum. Hepsinin yalan olduğunu bile bile onları söyleyenlerden de… Kalacağım diyenleri ben kovdum yanımdan. Gideceğim diyenler yalancı değillerdi en azından. Gün doğmadan neler doğar dediler. Gün doğdu, güneş doğdu neler doğmadı. Kandırmışlardı beni.

Kasım veda ayıdır. Geçmişe veda, geride kalan tüm mevsimlere elveda. Mevsimsizdir. İçinde yaz da vardır, bahar da. Oysa kış ayıdır. Kafaları karıştırmakta o yüzden ustadır.

604016_297172550393151_1362035629_n.jpg

Geri