Paradan daha önemli bir şey yazın

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Meme ölü yatirim ya.
Bunun sarkmasi var,kanseri var.
Potansiyel alici cercevesinin daralmasi an meselesi.

değil aslında.
spesifik bir örnek meme ama genel anlamda erkeğe hitap eden her şey para eder bu devirde.
üstelik bunun talebinin tükenmesi diye bir şey söz konusu değil Süreyya.
erkek cinsel anlamda toy birr varlık, en aktif cinsel yaşamı olandan en pasif cinsel yaşamı olana kadar hepsi böyle.
kadın elindekini kullanmayı biliyorsa, bu paradan daha önemli ve güçlü bir silah haline geliyor.

vovovov diyecek arkadaşlar için, sakin olun siz öyle değilseniz bile çoğu öyle.

değil aslında.
spesifik bir örnek meme ama genel anlamda erkeğe hitap eden her şey para eder bu devirde.
üstelik bunun talebinin tükenmesi diye bir şey söz konusu değil Süreyya.
erkek cinsel anlamda toy birr varlık, en aktif cinsel yaşamı olandan en pasif cinsel yaşamı olana kadar hepsi böyle.
kadın elindekini kullanmayı biliyorsa, bu paradan daha önemli ve güçlü bir silah haline geliyor.

vovovov diyecek arkadaşlar için, sakin olun siz öyle değilseniz bile çoğu öyle.
Kozmetik ürünlerinde,kadin ürünlerinin daha pahali oldugu bir pazardan söz ediyoruz.Kadina hitap ediyor..daha pahali ve ayni zimbirti.
Kadin kuaföre gider,servet birakir,erkek elinin kirini.
Pazar olunca talep tükenmez tabii.
Ürün sürekli yenilenir.
Talepkar tatmin olabilir ama sunan yipranir.
Meme metaforunu sahsilestirerek,tükenme ihtimalina aciklik getirmek istedim.
Valla kadin memesini kullanip,bir yere gelmeyi umut ediyorsa umarim sahsiyetini kaypetmez.
Sen erkek gözüynen bakiyon,ben kadin.

Kozmetik ürünlerinde,kadin ürünlerinin daha pahali oldugu bir pazardan söz ediyoruz.Kadina hitap ediyor..daha pahali ve ayni zimbirti.
Kadin kuaföre gider,servet birakir,erkek elinin kirini.
Pazar olunca talep tükenmez tabii.
Ürün sürekli yenilenir.
Talepkar tatmin olabilir ama sunan yipranir.
Meme metaforunu sahsilestirerek,tükenme ihtimalina aciklik getirmek istedim.
Valla kadin memesini kullanip,bir yere gelmeyi umut ediyorsa umarim sahsiyetini kaypetmez.
Sen erkek gözüynen bakiyon,ben kadin.

kozmetik ve güzellik ürünleri üzerine de konuşalım.
bunun temelinde kadının gücü elinde bulundurma arzusu yatıyor çünkü diğer rakiplerinden daha önde olmak zorunda.
aslına bakarsan bu gücü nerede konumlandirdiginla alakalı.
çünkü kimine göre Bilgi güçtür, kimine göre para güçtür, kimine göre güzellik guctur.
erkek içinse güç para ve kaslı vucittan ve bilgiden geçiyor.
elbette çoğaltılabilir bunlar ancak kadının güzelliği elinde güç olarak bulundurması onu kullanma yetkisini elidne bulundurmasıni da sağlıyor.
hani çok doğru örnek mi bilmiyorum ama seyma örneği tam buna uygun.
kısa süreli bir güç gösterisi ve sonrasında para elinde.
anlatmak istediğim buydu, ömrünün sonuna kadar memeyi kullanmak zorunda değil artik

kozmetik ve güzellik ürünleri üzerine de konuşalım.
bunun temelinde kadının gücü elinde bulundurma arzusu yatıyor çünkü diğer rakiplerinden daha önde olmak zorunda.
aslına bakarsan bu gücü nerede konumlandirdiginla alakalı.
çünkü kimine göre Bilgi güçtür, kimine göre para güçtür, kimine göre güzellik guctur.
erkek içinse güç para ve kaslı vucittan ve bilgiden geçiyor.
elbette çoğaltılabilir bunlar ancak kadının güzelliği elinde güç olarak bulundurması onu kullanma yetkisini elidne bulundurmasıni da sağlıyor.
hani çok doğru örnek mi bilmiyorum ama seyma örneği tam buna uygun.
kısa süreli bir güç gösterisi ve sonrasında para elinde.
anlatmak istediğim buydu, ömrünün sonuna kadar memeyi kullanmak zorunda değil artik
Anliyorum..
Ve haklisin da..her kadinin kendi secimi..
Kadin olmak daha mi kolay oluyo bu denklemde?
Ya da erkekler cok mu basit ya da aptal?
Ya da cogu mu öyle diim de..

Anliyorum..
Ve haklisin da..her kadinin kendi secimi..
Kadin olmak daha mi kolay oluyo bu denklemde?
Ya da erkekler cok mu basit ya da aptal?
Ya da cogu mu öyle diim de..

buna kadın olmak daha kolay ya da zor diye bakmıyorum.
nihayetinde bunu bir seçim olarak göremeyenler de var, daha zorlu yollardan amaçlarına ulaşmaya çalışan kadınlar yani.
erkekler basit mıdır, bir nebze.
erkek toy dedim ya, kandirilmaso daha kolay aldatilmadi daha kolay.
hani düşün succubus erkekleri kandıran ibli hepimiz az çok duymusuzdur bunun erkek versiyonunu çoğumuz bilmeyiz ama cunku kadın garanti etmedikten sonra hiçbir şeyini gözü kor olarak feda etmez.
erkek daha hayalci oluyor, bu yüzden dünya üzerinde bu kadar çok kadın tarafından dolandırılan erkek var ya

buna kadın olmak daha kolay ya da zor diye bakmıyorum.
nihayetinde bunu bir seçim olarak göremeyenler de var, daha zorlu yollardan amaçlarına ulaşmaya çalışan kadınlar yani.
erkekler basit mıdır, bir nebze.
erkek toy dedim ya, kandirilmaso daha kolay aldatilmadi daha kolay.
hani düşün succubus erkekleri kandıran ibli hepimiz az çok duymusuzdur bunun erkek versiyonunu çoğumuz bilmeyiz ama cunku kadın garanti etmedikten sonra hiçbir şeyini gözü kor olarak feda etmez.
erkek daha hayalci oluyor, bu yüzden dünya üzerinde bu kadar çok kadın tarafından dolandırılan erkek var ya
Söyle söyle..
Biz aptaliz de.
Idsel güdülerimizin kurbaniyiz de.
Napalim fitratimiz böyle de.Biz yalniz savasmaya ve döllemeye geldik dünyaya de.Bütün ince isler kadinlara ait de..de yani.
Siyrilin isin icinden.
Biz de aize aciyalim.

Söyle söyle..
Biz aptaliz de.
Idsel güdülerimizin kurbaniyiz de.
Napalim fitratimiz böyle de.Biz yalniz savasmaya ve döllemeye geldik dünyaya de.Bütün ince isler kadinlara ait de..de yani.
Siyrilin isin icinden.
Biz de aize aciyalim.
seni gidi seni...

bana ait olan butun esyalarim, odamda bulunan her sey, e-mailim, sosyal medya hesaplarimdaki takip ettigim sayfalar? HAYATIM? HAYALLERIM? sicak yaz gunlerinde bile ustume atip uyudugum ve asla atamadigim battaniyem?

Huzur = para

huzur + sağlık > para

Geri