Para verselerde yapmam dediğiniz şeyler?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Paranın gözü kör olsun, çok kolay satın alınabiliyorum malesef.

Her insanın bir zayıf noktası vardır. Para ile her şey yaparım.

Siyasal islamcı herhangi birine/bir partiye oy vermem.

Vakıf Üniversitesi (özellikle Kıbrıs) mezunu birini stajer almam.

Para ve mevki için herkes Akp’ye oy verir ama bana Türkiye’nin tapusunu verse günahımı vermem!

Tamam anladık Yabani en laik sensin
Yok laik değilim sizler gibi laikliğin bütün nimetlerinden yararlanıp sonrada lanet okumuyorum.Siyasal islamcı burjuvalar oluştu.lüks semtlerde sarıklı cübbeli tipler villada yaşayıp Mercedes,range roverlara binip 5 yıldızlı hac seferleri,günü birlik umre vloglark çekiyor.bu cumhuriyetin kaymağını yıllardır dindoşlar yiyor

Yok laik değilim sizler gibi laikliğin bütün nimetlerinden yararlanıp sonrada lanet okumuyorum.Siyasal islamcı burjuvalar oluştu.lüks semtlerde sarıklı cübbeli tipler villada yaşayıp Mercedes,range roverlara binip 5 yıldızlı hac seferleri,günü birlik umre vloglark çekiyor.bu cumhuriyetin kaymağını yıllardır dindoşlar yiyor

Abi seni okurken bazen diyorum ki; ülkede yolsuzluk, şatafat, rant sadece sarıklı cübbeli Range Rover tayfasında var…
Öbür tarafta sanki herkes belediye otobüsünde entelektüellik yapıyor, akşam da evde mütevazı şarap eşliğinde Marx okuyor.

Gel biz bu “kaymak meselesi”ni dine indirgeyip işin kolayına kaçmayalım.
Çünkü şu memlekette kaymağı yiyenlerin bazısı sarıklı, bazısı da kravatlı ama aynı kaşığı kullanıyorlar.

Sonuçta kimisi Allah deyip yiyor, kimisi Atatürk deyip yiyor,
ama ortak nokta şu: Biz yine kuru ekmeği bandırıyoruz. ‍♂️

Abi seni okurken bazen diyorum ki; ülkede yolsuzluk, şatafat, rant sadece sarıklı cübbeli Range Rover tayfasında var…
Öbür tarafta sanki herkes belediye otobüsünde entelektüellik yapıyor, akşam da evde mütevazı şarap eşliğinde Marx okuyor.

Gel biz bu “kaymak meselesi”ni dine indirgeyip işin kolayına kaçmayalım.
Çünkü şu memlekette kaymağı yiyenlerin bazısı sarıklı, bazısı da kravatlı ama aynı kaşığı kullanıyorlar.

Sonuçta kimisi Allah deyip yiyor, kimisi Atatürk deyip yiyor,
ama ortak nokta şu: Biz yine kuru ekmeği bandırıyoruz. ‍♂️
Haberim var ondan fetönün ve şimdiki yapıların yanında yer alan modern laik tayfadan da haberdarım..toplumun genelinde beleşçilik,ayakçılık,yağcılık olduğu için herkes menfaatine göre davranıyor..akp’den önce hac,cami yolunu bilmeyen adamlar bugün eşini kapatıp umrelere gidip boy gösteriyorlar.Almanyada deniz feneri yolsuzluğundan aranan dini bütün kardeşimiz asrın liderinin şefkatli kollarına sığınıp onun sayesinde şimdi bir kurumda görev yapıyor!getirdiği milyonlarca para kimlerle paylaştığı apaçık

Haberim var ondan fetönün ve şimdiki yapıların yanında yer alan modern laik tayfadan da haberdarım..toplumun genelinde beleşçilik,ayakçılık,yağcılık olduğu için herkes menfaatine göre davranıyor..akp’den önce hac,cami yolunu bilmeyen adamlar bugün eşini kapatıp umrelere gidip boy gösteriyorlar.Almanyada deniz feneri yolsuzluğundan aranan dini bütün kardeşimiz asrın liderinin şefkatli kollarına sığınıp onun sayesinde şimdi bir kurumda görev yapıyor!getirdiği milyonlarca para kimlerle paylaştığı apaçık

Anlatım mükemmel, konular doğru da... hep aynı sahne:
“Cübbeliyi tokatla, kravatlıyı pas geç. Sonra laiklik nidalarıyla çay iç.”

Haberin var da ne halt yemeye sürekli cami, din, dindar, dinci, siyasal islamcı, AKP, Allah, Kur'an edebiyatı yapıyorsun? Ben senin tarafı hiç yerdiğini göremedim. Var mı tertemiz bir taraf? Sana göre senin tarafın düzgün dimi? Hiç onlar hakkında konuştuğunu görmediğimize göre. :D Evet haberi var diyip yine malum kesime sallamaya devam ediyorsun. E biraz da öbür tarafı konuş da Yabani olayı çözmüş, tek bir tarafa yargılamıyor, objektif bakıyor diyelim. (Senin için bunu diyen var mı koca forumda?)

Hacca gitmeyen dinci vardı, şimdi her sene umreye gidiyor.
Deniz Feneri yolsuzluğundan kaçan vardı, şimdi makama oturuyor.
Ama aynı zamanda bir bakıyorsun, “laik-özgürlükçü-modern” diye gezip ihale avına çıkanlar, fon yiyen dernekçikler, belediye kadrosuna torpilli "seküler bacanaklar"...

Dürüst olalım dostum, bu ülkede dinle değil düzenle sorun var.
Kim menfaate yaklaştıysa inancını, ideolojisini ona göre esnetti.

Gerisi sadece stil farkı:
Biri sarıkla götürüyor, diğeri blazer ceketle.

O yüzden söylediklerin boş-u laf.

Geri