para vermeyince beddua eden dilenci

Konu sahibi son olarak 2309 gün önce görüldü
baştan alalım
istedi
cüzdanı çıkarın
10 krş verin
yüzünü izleyin
çok eğlenceli anlar olabilir
bi arkadaşım anlatmıştı bunu deniycem :ofkelendim:

para verin anlamına gelmesin ama bu konuda dalga geçmek vicdansızlıktır.

Para-verme-dilencilere.jpg

Abla YGS lys KPSS dgs öyp sinavlarini kazanirsin inş
Param yok ablacim.s
Evde kalirsin inş dedi ve gitti :D

soven mi daha iyi beddua eden mi diye dusundum bir an.

Asıll Allah Senin Belanı Versin Demişliğim Var. ;d

Ağzından sırf "allah rızası için"cümlesi çıktığı için boş çevirmemeye çalışıyorum lakin bir defasında hiç bozuğum yoktu veremedim
Dilencinin,allah rızası için abla diye başlayan cümlesi allah belanı versin diye arkamdan konuşması ile noktalanmıştı...

O ne ya öyle ilk defa duydum

oy vermeyince halkını öldüren hükümetten iyi bir durum olsa gerek...

Allah rızası için dedikten sonra vermeyince 'Allah belanı versin' diyeni duymadım ama homurdanan oluyor epey.​

Aklıma otostop çeken bir adamı getirdi.

Çamlıca gişelerinden çıkmış , Gebze istikametine doğru sağ şeritten gidiyordum.
Kartal sapağını 1 km kadar geçtikten sonra emniyet şeridinde 40-50 yaşlarında bir adam otostop çekiyordu.
Sağ şeritte olduğum için ve pek hızlı gitmediğim için bir an adamla göz göze geldik , ısrarla elini kaldırdı ama ben yoluma devam ettim.
Yan aynadan kendisine baktığımda ise hal ve hareketlerinden bana küfür ettiğini fark ettim.

Kendisini 50-60 mt. kadar geçtikten sonra yavaşladım.
Aracın fren lambalarının yandığını görünce sinirli yüz ifadesi yumuşamış ve yerini hafif gülümsemeye bırakmıştı.
Akabinde koşmaya başladı. Ben de geri gitmeye başladım.
Buluşmamıza 20 mt. kadar kala ani bir hareketle vitesi D moduna alıp gaza bastım ve camdan el sallayarak hızla uzaklaştım kendisinden.
Yan aynadan tekrar baktığımda ise ağzının tavanını görebiliyordum.

Evet. Yaptığım pek hoş değildi ama her otostop çekeni insanların arabalarına almasını beklemek ve almadığını görünce ağız dolusu küfür etmek de pek hoş değildi.

Geri