Para var huzur var

Konu sahibi son olarak 2981 gün önce görüldü
Her geçen gün doğruluğu kanıtlanan bir cümledir.

Paran olduğunda anlıyorsun bu cümlenin aslında gerçekte de öyle olmadığını..

Aşk karın doyurmuyor, evet para gerçekten huzur, mutluluk..

Fakirin umudu zenginin parası var. Parası olan umudu da satın alıyor

Son zamanlarda hem huzur hemde huzursuzluğumun başlıca kaynağı.

Herkesin huzur kelimesinden anladığı ve beklediği farklıdır.
Huzur, insanın her yönden denge halinde olması durumudur. Dolayısıyla kimin nerede eksiği varsa huzur kelimesinin anlamını orada arıyor.
Söz gelimi bana aşk mı para mı diye sorsalar hiç düşünmeden aşk derim. Çünkü zaten param var. Parasız olan, yada yoğun ihtiyaç duyan bir kimse huzuru orada bulabilir.

Şunu da kabul etmek gerekiyor ki, düzen içerisinde herşey para ile dönmekte. Bu nedenle huzursuzluğın temelinde çoğu zaman bunun yer almasını da olağan karşılamak gerekir.

No pasaran hemen hemen benim yazacaklarımı yazmış
kişi neyin eksikliğini yaşarsa o tamamlandığı an ferah hisseder kendini
günümüzde özellikle aile içi tartışmaların temelinde ekonomik sıkıntı yattığından evet para var huzur var diyebiliriz lakin para her şeye çözümdür de demek yanlış olur

Paraya önem vermem fakat hayallerin gerçekleşmesi için gerekli

Parayla huzur olsaydı rahmetli Sakıp Sabancı o kadar param var; ama ben sert tahta üstünde yatmak zorunda kalıyorum demezdi. :) Para hiçbir zaman huzur ve mutluluk vermez. Para araçtır sadece.

Para cok huzur yok olarak kullandigim cumleydi aslinda

-
:cat:

Bugün bi arkadasimla konustum oda para var huzur yok dedi. Bende ammaann takma bee bak bende para yok ama huzur çok dedim, dunya yikilsa aman az otede yikilsin dersin öyle rahatsin dedi asdfgh

bizim egosu cebinden taşan müşterilere taktığımız sözcük.

önce huzur sonra para, biz fakiriz çünkü.

Çok şükür ikiside yok. Fakirlik başa bela.

Bir Pubgci bir Pubgciye gel seninle birlikte Mastor'un parasını çalalım demiş. Ve evet çalmislar, evet ilginçtir.

broke-im-broke.gif

Oysa 16 bin lira paramla ne hayaller kuruyordum, nasıl değerlendirsem diye el ense düşünüyordum, kaç paket çitos alınırdı o paraya, ah kötü talihim.

Geri