Sözlük para üstü yerine sakız veren kasiyerler

Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
hangi markette yapıyorlar :T: ilk kez duydum çocuk.

marketi bilmem de manavdan alışveriş yaptım adam para ustu yerine limon verdi ya la .s

Hiç yaşamadım, o nasıl bişey ki.

bakkal amcalar yapardı eskiden ilk defa duydum

Limon çok pahalı ya o hangi manav acaba ajskjaksj ::sırıt:

Neyse efenim bu aralar bizim market petito veriyor 25 kuruşum yok al bir petito diyor :sırıt::sırıt:

Dün kadın bana jelibon verdi . :S

an itibariyle bildiriyorum az önce kasiyer jack danielsi tutuşturdu elime .s.s.s

Maalesef hala bu kafada yaşayan esnaflarımız var.

O sakızı o kasiyere şişirtirim bakkal amcaya yakışıyordu bu hareket marketlerde kim ola ki..

doğuş market adında yerel bir markette çalışan hanım kızımız 30 kuruş yok diye kasanın bozuk para bölümünden çıkarttığı 3 adet çilekli falım sakızı verdi bana. bende fiş verin dedim baktı baktı sonra uzaklaştım. hatta kaçtım da denebilir.

doğuş market adında yerel bir markette çalışan hanım kızımız 30 kuruş yok diye kasanın bozuk para bölümünden çıkarttığı 3 adet çilekli falım sakızı verdi bana. bende fiş verin dedim baktı baktı sonra uzaklaştım. hatta kaçtım da denebilir.

Tamam ben aldım gerekli bilgileri yarın ordayım..

Para üstü yerine kasa arkası indirimi zırvalığı yapıyorlar. Almam kardeşim almamm bananesii...

Artık vermiyorlar

Milyon doların kalsa yine de o sakızı almam çıkarım... Sakız ne tiksinç bir şey öyle iiyykk..

Geri