Para sizin için nedir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tanrısız yapar insan,parasız asla..
IMG_0868.jpeg

Varlığı dert, yokluğu yara. Yine de Allah yokluğunu göstermesin şu devirde…

para her şeydir
ama her şey para değildir

Kingdom of Heaven’da bir sahne vardır. Balain, Selahaddin’e “Kudüs’ün değeri ne?” Diye sorar. Selahaddin önce “nothing”der ve sonra dönerek “everything”der. Teşbihte hata olmaz ^^ İşte böyle.

Benim için önemi olmadı hiç bir zaman ama diğer insanlar paran varsa seni hanımefendi yapıyorlar çok şey gördük paran varsa adlı konuda )
En son senelerdir ayni mahallede oturduğum kiz samimi olmaya çalışıyordu sanki yeni taşındım )
Menfaat ve para ikilisi her zaman iyi bir uyum içinde oldular.

Tanrısız yapar insanı para demiş @Yabani
Hak veriyorum.

Benim için mi? Elimin kiri.

Ona yüklediğiniz anlama göre değişir.

Para, Silah ve Araç, kullanmasını bilmiyorsanız size çok dert açar. Serdar Ortaç gibi çok paranız varken bile beş parasız ve rezil kalabilirsiniz. Her zaman Allah'tan sizin için en hayırlı olanı dileyin.

Alın teriyle kazanılanı güzeldir.
Fazlası mutluluk değil dert getirir derler.
Paraya tapan insanlarda var elbet.
İhtiyacım kadar param olsun kafi, fazlasını istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: RK
Alın teriyle kazanılanı güzeldir.
Fazlası mutluluk değil dert getirir derler.
Paraya tapan insanlarda var elbet.
İhtiyacım kadar param olsun kafi, fazlasını istemiyorum.
Allah daha cok versin kral asfkj

güven......... babamın bir lafı var çok severim; ihtiyacın olmasa bile cebine para koy, o seni gittiğin her yerde konuşturur...........

güven......... babamın bir lafı var çok severim; ihtiyacın olmasa bile cebine para koy, o seni gittiğin her yerde konuşturur...........
Öggiş sevgilinle Paris’i gezmen için güven değil para lazım.paran oldun mu ilk önce kendine güvenin olur..

Geri