Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim paraya ihtiyacım yok, ama sizin insanlar hakkında yorum yaparken veya fikir sahibi olurken yardım almanız şart gibi..Rabbim sana bol para verir ins senin için mutluluk para
Lütfen sağlık olmazsa şöyle, paran var ama sağlık böyle demeyi bırakalım. Tamam her şeyin başı sağlık ancak buna erişebilmek, sağlıklı bir hayat için gereken korunmayı, gereken gıdayı, kimi aktiviteleri ve gereken hizmeti almak da paraya bağlı. Kapitalizmin hard-core çağını yaşıyorken sağlık olsun gerisi gelir demek pek tutarlı değil. Tutarsızlık; parasızlığın sağlık getirmediği, tersine sınıfsal farklıklara bakarak kimin daha uzun yaşadığı ekseninde görülebilir. “Fakir ama mutlu” söylemi Yeşilçam’da Yaşar usta ile birlikte tarih oldu.Para da mutluluk da yaratılmış iki kavramdır. Para ile zaman satın alınsa da, sağlık satın alınamaz (en iyi doktorlar, hastaneler hikaye) amansız onca hastalık var.
Ee.. sağlık olmayınca keyif, huzur olmaz. Onlar olmayınca da satın alınan zaman kurur gider.
Ben de yerime cevap vermeni bekliyordum mutluluğum…… ndhdhdjdkdbeni satın alır şahsen.........
Para ile sağlıksal bir çok dert giderilebilir, aktivite sağlanabilir ama sağlık kavramı zaman kavramı gibi bütünüyle satın alınamaz, buna hiçbir paranın gücü yetmez ve dolayısıyla mutluluk da satın alınamaz.Lütfen sağlık olmazsa şöyle, paran var ama sağlık böyle demeyi bırakalım. Tamam her şeyin başı sağlık ancak buna erişebilmek, sağlıklı bir hayat için gereken korunmayı, gereken gıdayı, kimi aktiviteleri ve gereken hizmeti almak da paraya bağlı. Kapitalizmin hard-core çağını yaşıyorken sağlık olsun gerisi gelir demek pek tutarlı değil. Tutarsızlık; parasızlığın sağlık getirmediği, tersine sınıfsal farklıklara bakarak kimin daha uzun yaşadığı ekseninde görülebilir. “Fakir ama mutlu” söylemi Yeşilçam’da Yaşar usta ile birlikte tarih oldu.
salk slk konuşup beni güldürme.ldkfjvhndkBen de yerime cevap vermeni bekliyordum mutluluğum…… ndhdhdjdkd
Ölum haric herseyi satin alir. Bosuna kendinizi kandirmayin.
Beni tanımış olman lazım artık, kaçırdığım fırsat yok ldjvdbfjfsalk slk konuşup beni güldürme.ldkfjvhndk
işin gücün itlik serserilik.ldfkjBeni tanımış olman lazım artık, kaçırdığım fırsat yok ldjvdbfjf
@Mahlas, tamamda en zengini bile biliyor yani milyon$ var ama ölecegim birgun.. o yuzden bu tez gecersiz
Para herkese herseye kapiyi acar