Para Mutluluğu satın alır mı ?

• Kullanıcı Chelt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
İnsanın parası varsa çalışmak zorunda kalmaz.
Böylece zamanı satın alır.
Bu kalan zamanda da kendini mutlu edebilecek şeyleri yapar.
Yani para mutluluğu satın alır.

Sizinde fikirlerinizi alayım..

ailem yanimda olsun paranin cok onemi yok
anam babam yasarken hayalini kurdugum hayati yasiyorum su an bi anlami yok hepsi bos

"İnsanın parası varsa çalışmak zorunda kalmaz."

Her yolu kapayan hevesleri umutları tıkayan yarınlar için bir amaç hedeflemeyi gerektirmeyen o cümle bu işte. Paranız olsun herşeyi satın da alın fakat robot olmayın. Gülmek pahalı birşey çünkü.

Para güçtür olanakları çoğaltır.
hiç bana sağlığı alamazsın edebiyatına girmeyin. Paran varsa en iyi hastanede tedavi olursun. Parayla mutlu olamazsın da demeyin parayla mutlu olursun. Paran varsa yaşarsın ya param olsun djdjfjfjffjjffjfjg

ibrahim erkalin dedigi gibi
mutluluk vitrinde satilik ac gozlerle bakiyorum
almak icin ben de benim emegimi satiyorum gencligimi satiyorum

Alabilir;d ya da bilemedim shsj çok zor geldi soru;dd

Para güçtür olanakları çoğaltır.
hiç bana sağlığı alamazsın edebiyatına girmeyin. Paran varsa en iyi hastanede tedavi olursun. Parayla mutlu olamazsın da demeyin parayla mutlu olursun. Paran varsa yaşarsın ya param olsun djdjfjfjffjjffjfjg
E bu ben

Alirsiniz. Hemde mutluluktan mutluluk secer begenir alirsiniz

• Beğenmedim
Tepkiler: 0
Kardeşime sordum, parayla mutlu olmayan insanların ruhu fakirdir diyo ndndjdffkfkf

Para da mutluluk da yaratılmış iki kavramdır. Para ile zaman satın alınsa da, sağlık satın alınamaz (en iyi doktorlar, hastaneler hikaye) amansız onca hastalık var.

Ee.. sağlık olmayınca keyif, huzur olmaz. Onlar olmayınca da satın alınan zaman kurur gider.

Sadece mutluluğu değil mutsuzları da satın alır

• Beğenmedim
Tepkiler: 0
Geri