Para Kullanılmayan Ülke - KÜBA

Konu sahibi son olarak 1727 gün önce görüldü
[YOUTUBE]DU3EeKxI0g8[/YOUTUBE]​

ZiFiR Zengin olmana gerek kalmadı ,seni gönderiyorum Küba'ya :hello:

Muhtemelen oraya göçeceğim.

Küba eski Küba değil. Şuanki hali yapılar hala çok eski ve bina olarak güzel ama fuhuş almış başını götürüyor. İnsanlar para için herşeyi yapar halde. Kaçak puro satışı sektör halini almış.

Konuya böyle dahil olmak istemezdim ama mecbur kaldım Abaris 10bin dolar para değilse bana da gönderir misin

Amerika ambargosunu kaldirdigi icin Kuba'nin dokusunun bozulmaya basladigi dogrudur.
Ama fuhus almis basini gidiyor, halk sefalet icinde vesaire soylemleri dogruyu yansitmiyor.
Var midir? illaki vardir, ama Kuba suc orani en dusuk ulkelerden biridir.
halki yoksul olarak gorursunuz cunku markalar giymezler, ellerinde cep telefonlari goremezsiniz
ama sokaklarda nese icinde dolasirlar.
Kuba da kapitalizmin vitrini olmadigi icin sefalet gormek isterseniz onu gorursunuz.
Ama orada yasamaya basladiginizda oyle olmadigini anlarsiniz.
Para birimi degisikdir Turistlere farkli para verirler ve halk sizinle parasini filan degistirmeye calisir.
Ambargodan dolayi yikik dokuk evler sizde izbe yoksul bir ulke havasi uyandirir.
Ama dunyanin iyi egitim alan ve en kibar insanlari yasar. Saglik egitim ucretsizdir.
Vatandaslari sosyal devlet kavramini yasarlar. Tip alanindaki basarilarindan dolayi Saglik Turizmini baslatmis ve basarili olmus bir ulkedir.
Nerden mi biliyorum? yanibasinda yasiyorum hatta zaman zaman orada yasiyorum.
Bir haftalik gezi ile iki haftalik turistik seyahetle ne Kuba'yi ne devrimin ona getirdiklerini gozlemleyebilirsiniz.
Kuba cidden dunyanin arka bahcesidir ve evet sonuna kadar Viva la revolution...

Buyrun bu da mahallenin berberi.... Tamam pariltili sehir isiklari yoktur ama nasil baktiginizla ilintilidir gordukleriniz.

Benim kanatlarım var istediğim zaman uçabiliyorum.sen en iyisi onbin doları ver senin için on bin neki

paranın ne değeri var ,yeter ki gönüller hoş olsun
evlenecem yaa para lazım,düğün yapmak basitmi,yoksa verirdim:D

Konuya böyle dahil olmak istemezdim ama mecbur kaldım Abaris 10bin dolar para değilse bana da gönderir misin

Ne demek hemen gönderiyorum diyecem ama gönderememki düğün yapacağız sende varsa sen yardım çıksana bize :D

Amerika ambargosunu kaldirdigi icin Kuba'nin dokusunun bozulmaya basladigi dogrudur.
Ama fuhus almis basini gidiyor, halk sefalet icinde vesaire soylemleri dogruyu yansitmiyor.
Var midir? illaki vardir, ama Kuba suc orani en dusuk ulkelerden biridir.
halki yoksul olarak gorursunuz cunku markalar giymezler, ellerinde cep telefonlari goremezsiniz
ama sokaklarda nese icinde dolasirlar.
Kuba da kapitalizmin vitrini olmadigi icin sefalet gormek isterseniz onu gorursunuz.
Ama orada yasamaya basladiginizda oyle olmadigini anlarsiniz.
Para birimi degisikdir Turistlere farkli para verirler ve halk sizinle parasini filan degistirmeye calisir.
Ambargodan dolayi yikik dokuk evler sizde izbe yoksul bir ulke havasi uyandirir.
Ama dunyanin iyi egitim alan ve en kibar insanlari yasar. Saglik egitim ucretsizdir.
Vatandaslari sosyal devlet kavramini yasarlar. Tip alanindaki basarilarindan dolayi Saglik Turizmini baslatmis ve basarili olmus bir ulkedir.
Nerden mi biliyorum? yanibasinda yasiyorum hatta zaman zaman orada yasiyorum.
Bir haftalik gezi ile iki haftalik turistik seyahetle ne Kuba'yi ne devrimin ona getirdiklerini gozlemleyebilirsiniz.
Kuba cidden dunyanin arka bahcesidir ve evet sonuna kadar Viva la revolution...

Buyrun bu da mahallenin berberi.... Tamam pariltili sehir isiklari yoktur ama nasil baktiginizla ilintilidir gordukleriniz.

oraları görmüş yaşamış biri olarak anlatmanız iyi oldu.
Ne kadar gzl anlatmışsınız tşkler :)

paranın ne değeri var ,yeter ki gönüller hoş olsun
evlenecem yaa para lazım,düğün yapmak basitmi,yoksa verirdim:D

Ne demek hemen gönderiyorum diyecem ama gönderememki düğün yapacağız sende varsa sen yardım çıksana bize :D

ben paramı istiyom anlamam düğün müğün

Geri