Abaris
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onbin dolar borç verirsen temelli yerleşmeye ikna olurum
bende çok istiyecen sandım, onbin dolar ne bee
Uçak biletini ne zaman alayım söyle,biran önce git :u3:
Önce onbin dolar sonra hemen alabilirsin
uçağa bindiğinde verecem
yahu ben neden para veriyorum ki :hıı:
orda sana para gerekmiyor ki, uçakbileti alırım :hello:

Benim kanatlarım var istediğim zaman uçabiliyorum.sen en iyisi onbin doları ver senin için on bin neki
Konuya böyle dahil olmak istemezdim ama mecbur kaldım Abaris 10bin dolar para değilse bana da gönderir misin
Amerika ambargosunu kaldirdigi icin Kuba'nin dokusunun bozulmaya basladigi dogrudur.
Ama fuhus almis basini gidiyor, halk sefalet icinde vesaire soylemleri dogruyu yansitmiyor.
Var midir? illaki vardir, ama Kuba suc orani en dusuk ulkelerden biridir.
halki yoksul olarak gorursunuz cunku markalar giymezler, ellerinde cep telefonlari goremezsiniz
ama sokaklarda nese icinde dolasirlar.
Kuba da kapitalizmin vitrini olmadigi icin sefalet gormek isterseniz onu gorursunuz.
Ama orada yasamaya basladiginizda oyle olmadigini anlarsiniz.
Para birimi degisikdir Turistlere farkli para verirler ve halk sizinle parasini filan degistirmeye calisir.
Ambargodan dolayi yikik dokuk evler sizde izbe yoksul bir ulke havasi uyandirir.
Ama dunyanin iyi egitim alan ve en kibar insanlari yasar. Saglik egitim ucretsizdir.
Vatandaslari sosyal devlet kavramini yasarlar. Tip alanindaki basarilarindan dolayi Saglik Turizmini baslatmis ve basarili olmus bir ulkedir.
Nerden mi biliyorum? yanibasinda yasiyorum hatta zaman zaman orada yasiyorum.
Bir haftalik gezi ile iki haftalik turistik seyahetle ne Kuba'yi ne devrimin ona getirdiklerini gozlemleyebilirsiniz.
Kuba cidden dunyanin arka bahcesidir ve evet sonuna kadar Viva la revolution...
Buyrun bu da mahallenin berberi.... Tamam pariltili sehir isiklari yoktur ama nasil baktiginizla ilintilidir gordukleriniz.
![]()
paranın ne değeri var ,yeter ki gönüller hoş olsun
evlenecem yaa para lazım,düğün yapmak basitmi,yoksa verirdim
Ne demek hemen gönderiyorum diyecem ama gönderememki düğün yapacağız sende varsa sen yardım çıksana bize
ben paramı istiyom anlamam düğün müğün
Ayıb ediyon siz evlenin bi çeyrek çalışır
para yok yaa,sen yardım çık :p
essah mı :k1:
hele takma o zaman hatırlatırım .
essah mı :k1:
hele takma o zaman hatırlatırım .