Hesabında bir kümesin var amacın tavuk satın alıp fazla yumurta elde etmek ilk başta 2 tavukla baslıyorsun bunların yaptıgı yumurtaları satarak akce kazanıyosun bu akcelerle daha fazla tavuk daha fazla yumurta ve daha fazla akce kazanıyosun boylece paran cogalıyor bu paralar yavas yavas kayda deger olmaya baslıyor ve gercek para TL kazanmaya baslıyorsun çok ugrasmanada gerek yok gunluk 5-10 dk bakman yeterlı ama ben ugrascam sureklı basında olcam dersen daha fazla kazanırsın tabı her tavugun kendı yumurtlama sayısı var ilk tavuklar saatte 90 yumurta yapıyor ama sen sıteyı arkada acık bırakırsan rasgele 90+ yumurta alıyosun bı ıslem yapmasanda arkada acık olursa senın ısıne gelır buradan para kazanmak istiyorsan biraz sabırlı olman lazım 2-3 ay düzenlı sekilde kumesını kontrol edersen harclıgını cok kolay cıkarırsın sonucta tavuklar kendını ıkıye katlıyor kazandıgın parada verdıgım lınkten uye olursan banada faydan oluyor benım yumurtalara katkın oluyor sende bırsey eksılmeden sadece bana hedıye gelıyo takıldıgın anlamadıgın bıyer olursa bana sorabılırsn Kazandığınız Paraları Banka Hesabı- İnnial karta havale yapıyolar SORUSU OLAN OZELDEN BANA ULASABILIR