para isteyince pantolonumu getir diyen baba

Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
Benım peder baba bana para ver diyince silahını ağzıma sokuyor. Eski polistir kendısı

Benim o .. Baba pantolonuna el sokulmaz, pantolon babaya getirtilir, hürmetle takdim edilir .. Çocuk o ara takınabileceği en mahzun ve bir o kadar umutlu bakışlarını takınır, baba da çocuğun bu ifadesine daha da içlenip bir verecekken üç verir ..

Babam genelde cüzdan masanın üstünde istedigin kadar al der.:o

Babamın klasik olarak söylediği hede.

"Pantolonumun yan cebinden al ama ihtiyacın kadarını"

Tabi bunlar eskidendi şimdi öyle değil..

Pantolonumu getir dediği an dünyanın en bilge, en merhametli ve en mükemmel insanı olur kendisi. Tabi verdiği miktara göre fikrim de değişebilir :T:

Kahrolsun ki artık para isteme dönemim de bitti. Nadiren de olsa istediğim oluyor". Pantolonumu getir" cümlesi "neydi senin hesap numaran" sorusuna dönüştü. Kapitalizm ilerledi artık canım, olsun o kadar da :T:

Pantolonumu getir dediğin de babam bana verilmiş büyük bir görev olarak görüyordum bazı zamanlar tabi parayı aldığım vakit görev sona eriyordu :d

Baba gibi babadır.
Çocuğunun saygıdan cebinden almayacağını bildiği için ister.

genelde benim pantolonum bana gelir ben veririm
yaşayamadım bu durumu ben hıc

Benim babamdır =) Ama ufak bir fark var arada, babam al der ben almam götürürüm pantolonunu

Evet bu işler güven meselesi, hatta bazen cebimden al dediği de olur (:

belki de pantolonu kayışı çıkarıp dövmek için istiyordur :D
şaka bir yana yurdum insanı genelde "getir pantolonumu" der

benim baba da öyle cebimden al der :p ne var ne yoksa alırdım genelde :D

Babalarınız evde pantolonsuz mu oturuyor ?

Ben hiç bir zaman istemedim (okuldan istendiği durumlar hariç) verirse verirdi, vermezse parasız kalırdım.

Geri