Para insanı değiştiriyormu,sizi değiştirir miydi?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Para insanı değiştiriyormu,sizi değiştirir miydi?

Beni değiştirecek mi çok merak ediyorum bence ben parayı değiştiririm onu verip güzel şeyler alarak bi deneyelim lütfen.
ZiFiR çok zengin olsun.amin.

Degistirir beni de degistirir bi bulayim bak nasil degisiyom.

Bu siteyi satin alip toplu ban yapicam. Soz (:

Beni değiştirecek mi çok merak ediyorum bence ben parayı değiştiririm onu verip güzel şeyler alarak bi deneyelim lütfen.
ZiFiR çok zengin olsun.amin.

benzer bir mesaj ve dilekler yazma ümidiyle konuya girdim zifircaazımızaa katılıyorum :honk:

merakımız giderilsin reiki filan yapalım hadee :honk:

Hiç param olmadı.Bu konuda muzdaribim.Bilemiyor ve konuşamiyorum.

Ben zenginim
Değiştirmiyor. Paran çok oluyor sadece. Mesela 200 TL'lik banknotun tonunu ayırabiliyorsun annıyor musunuz size göre 10 TL ile rengi benziyor değil mi yannış

Ben cok eminim, degisirim.
Paramin olmamasindaki hikmet budur belki :nopsrn: bi kez daha sukredeyim.

İnsan parası yokken yapamadığını, parası varken yapar. Düşünce ve huy daima aynıdır, değişmez. Paranız olursa değişeceğinizi düşünüyorsanız; şu an da değişiksiniz demektir. :)

saçıma limon suyu yerine pahalı cöle sürerim, çoh bozuyo beni para

E V E T .
Tabiki değiştirir. Şimdi birden elime çok para geçse,, ilk olarak bir Ferrari satın alırım. Tabii kızlar da o zaman peşimi bırakmaz ve namussuzun teki olurum. Kültür yaşam biçimidir. İnsan alışık olduğu kültürün dışına çıkarsa yobazlaşır. Ani bir değişim herkesi bozar.

Ah keske olsa da degistirse Biraz da vurdumduymaz kalpsiz vicdansiz olmayi dilerdim böyle herkes üzüyor herkese vicdan yapiyorumj

Geri