Para insanı bozar mı?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

Para insanı bozar mı ?

• Bozar

Kullanılan: 5 50.0%
  • Bozmaz

Kullanılan: 1 10.0%
  • Parasızlık bozar

• Bozmaz diyenin yeterli parası yoktur

• Biraz bozuk takılmak istiyorum

Kullanılan: 2 20.0%
  • Diğer

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Bekar olsam cok fena bozardı oyle boyle bozmazdi yani onunu alamazdim. Allahtan bekar degilim ve cok param yok. Yoksa ruhumu seytana satmaktan cekinmezdim. Itiraf gibi oldu bu ama...

Aslında para insanı bozmuyor, bozuk olan insanın ortaya çıkmasında aracı rol oynuyor.

beni bozmadi valag hala cok cömert im.
ve asla cok param var havasi sergilemem

beni bozmaz, sevdiklerimin ve kendi ihtiyaclarimi veya keyifi harcamalarimi, eglencemi ve sorumluluklarimi karsilar iste. hatta ne kadar fazla, o kadar iyi. benim buyuuuuk planlarim var cunku.

money ay laf yu
1672766875582.png

hem paranin seni bozup bozmamasi, o parayi nasil kazandiginla da ilgili olabilir (orn: kolay veya bir yarismada kazanilmis buyuk miktar para). amaclarinin olup olmamasi da onemli. bu basiclerde sknti varsa, paranin coklugu bir cogunu ''bozabilir'' veya kendi sonlarini getirebilirler. ya nasil harcayacaklarini bilmezler ya da yuk gibi gelir ya da bozar iste

sanki siz bozulmaya yer ariyorsuniz gibi geldi.

Ateş karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın, kadın karşısında bozulmayan erkek kalitelidir. diye bir söz vardı. not : para basit insanı bozar. eğer basit bir insansan eline de üç - beş para geçtiyse yüzüğü bulan gollum gibi olursun. insanlık için bir tehlikeye dönüşürsün. Eee tabi olsada bozulsak diyende çok tabi.

Beni bozmadı,bozulanlara selam ederim.

Para adamı bozmaz bozuk olan karakterin gün yüzüne çıkmasına vesile olur sadece...

Para değil, parasızlık bozar adamı.

Geri