Para için en az 12 bebeği öldürdükleri ortaya çıkan Yenidoğan Çetesi’ne operasyon

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Yok yere orada tutarken beslenme ve bakimlarini yapmamışlar sanirim
Abi tamam. Ama hadi ilk yatiran bıraktı çocuğu. Bebek hemşireleri var. Servis doktoru var. Ya kimse olmasa personel Hatice hanım demedi mi bu bebelerin sütü verilmedi diye. Kafayı yiyecem böyle kötülük olur mu. Hepsi mi bunların. Vardiyası var nöbeti var

şöyle bir haber var. doğruluğu nedir bilemiyorum fakat anayasa mahkemesi kararı internette var, doğrudur büyük ihtimal.

bu vesileyle askeri hastanelerin önemini bir kez daha anladık.
Doktoru bilmiyorum ama olayın organizatörü her zamanki yerden. Konu para olunca her şey olabileceği, herkesin birlikteliği de mümkün geliyor bana şahsen;

Bu ülkede bir çok sektörde dolandırıcılık yasa dışı illegal işler dönüyordu zaten

diğerlerine nazaran biraz daha güvendiğim iki sektör vardı benim biri sağlık biri eğitim yani dr ve öğretmenler iki kutsal meslek
Bu çok büyük bir kötülük aşağlıkça ne hakkınız var ya bize bunu yaşatmaya biz kime güveneceğiz şimdi hangi biriniz bu günden sonra içinde zerre kuşku olmadan ailesini çoluğunu çocuğunu gözü kapalı dr’lara emanet edebilecek
Allah hepinizin belasını versin kansız soysuzlar..

köfteci yusuf için açıklama yapan cumhurbaşkanımız bu olay hakkında konuştu mu?

köfteci yusuf için açıklama yapan cumhurbaşkanımız bu olay hakkında konuştu mu?
“Öyle rezil kepaze bir devlet ki, bakanlığı belge yayınlıyor, mahkemesi kabul ediyor, Cumhurbaşkanı çıkıp teyit ediyor, millet yine devlete değil de köfteciye inanıyor”

ulke malesef coktan ahlakini edebini INSANLIGINI KAYBETTI. Ama hergun oyle bir vahsete uyaniyoruzki.... utanamiyorum bile...

Hicmi denetim yok yokmu yokmuyduda birseyi bu it oglu itler tarladan meyve alip bir cukura atar gibi bukadar melegin canina kiydi???

Oggy sen inaniyormusun Turkiyenin Musluman bir ulke olduguna?? Utanc verici....UTANC..

Ulan ustelik bu devlet tarafindan yargilanacaksiniz dua edin. Normal de sizi yerden 15 metre yuksekligi ip ile asicaklar. Gelen giden halkta tasi firlaticak size geberene kadar. Ulan bazen ortacag engisizyon cezalarini isteyecegim aklima gelmezdi. Bagirsaklariniz disari cikana kadar makatinizdan para sokulmali. Cok para istiyorsunuz ya.

Etimle tırnağımla tiksiniyorum bu devletten. Bunların dininden, Allah’ından, kitabından ve bayrak edebiyatından…
IMG_8957.jpeg

Kim bilir kaç anne babanın yavrusu yaşayabilecekken, bu kan emici sülüklerin PARA için kurduğu kötülük organizasyonu tarafından öldürüldü.
Madem bu kadar alçaklık yapabilecek adi insanlarsınız, bebek hayatları üzerinden yapmasaydınız bari ŞEREFSİZLER.

daha kötü ne olabilir ki diyoruz daha kötüsü oluyor, gebersinler yaşamasınlar

Toplam kaç Lira dolandırmışlar bu yolla? Vermedikleri ilaçlar o kadar değerli mi? O kadar kişiye bölünecek kadar var mı? Ruhlarını paraya satmış olsalar bile neden çocukları öldürüyorlar? Canlı bıraksalar para alamayacaklar mı?

En önemlisi, kime güveniyorlar ve ne amaçlıyorlar?

Ülkeyi hukuksuzluğa, mafyaya, srf para kazanma hırsına, yalakalığa,....... teslim eden siyasal islamcı iktidar bunun yegane sorumlusudur.

Geri