Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yoo pahali hediye severim juju, ama kafam kadar/ bavul gibi cantalar olmasinoo dörtlü seyahatler en sevdiğim.. böyle en sevdiğim yazınca bir garip durdu ama neyse.
sonra pahalı hediyeler alıp @Shinigami ye giderdik. pahalı hediye sevmiyormuş ama ben çok severim.. o yüzden kabul eder.
Sonra oradan uçağımıza(?!) atlar @Hiç Düşünce 'ye yağlama yemeye giderdik.. giderken de mor eşofman götürürdük...
Arkadaşlar planın güzelliğine bakar mısınız? benim acilen para derdimin olmaması lazım![]()
Yaa masummmPara sorunum olmasaydı.
Kimsesi çocuklar okulu ve yatakhanesinin müdürlüğünü yapmak isterdim.
Yoo pahali hediye severim juju, ama kafam kadar/ bavul gibi cantalar olmasin
Onlari kullanmadigim icin, onu vereyim kullanacagim seyler alayim dediydim .p
Zaten beni hic planlariniza dahil etmiyorsunuz, gozumden kacmadi degil .p
Yoo hic demem, bana yeter ki gezmeler olsun. 2 tane dunya uzerinde gitmek istemedigim ulke var, biri Cin digeri Hindistan. Diger yerlerin hepsine giderim, sorun degil :d Isterseniz Antarktika'ya gidip, buz evlerde kalalim eskimolar gibi giyinelim : ))Hiii.. A-aa. @Shinigami bu forumda planlarıma dahil etmek isteyeceğim melo ve ençten sonraki ilk ve son kişi sensin... o zaman melo fikir değiştirdik.. uçağımıza binip önce shiniyi alacağız. Oradan ben shininin angkor wat tapınağını seveceğini düşünüyorum. Oraya gidelim.. ha yok jujucum o kadar paran var napacaz taş toprak diyorsan.. Berkshire'da Blackbird'e akşam yemeğine götürmek isterim..(bunun için araştırma yaptım..)
Yoo hic demem, bana yeter ki gezmeler olsun. 2 tane dunya uzerinde gitmek istemedigim ulke var, biri Cin digeri Hindistan. Diger yerlerin hepsine giderim, sorun degil :d Isterseniz Antarktika'ya gidip, buz evlerde kalalim eskimolar gibi giyinelim : ))
Bu arada Kambocya benim ilk gitmek istedigim ulkeler arasinda <3
Yalniz Michelin Restoranlarini takip etmen de hic gozumden kacmadi jujuuu, tam bana goresin![]()
Ben Norvec'e gittim, cok guzel bir ulke. Tabi Kuzey isiklarini goremedim o gittigim zaman ama gercekten dogasi harika.Kambocya benim için de ilk sıralarda.. geçen anneme dedim. Şey diyo ''orda kafa kesiyorlarmış..''
Ya shinicim.. elit zevklerimizin uyuşması da yani ne diyeyim ben daha.,
Bu arada kuzey ışıkları turu da fena fikir değil.. bi aurora görmeden olmaz.
Ben Norvec'e gittim, cok guzel bir ulke. Tabi Kuzey isiklarini goremedim o gittigim zaman ama gercekten dogasi harika.
Fyordlari gezerken, kokteyllerimizi alip, keyif yapabiliriz. Kadinlari da erkekleri de ayri hos lkjhgk
Hayal ederek basliyor her sey juju : )) Su korona bitsin de planlari yapmaya baslayalim : ))Ben hiç yurtdışına çıkmadım. O yüzden bilemiyorum ama şimdi senin için norveç kadın ve erkekleri diye aratacağım..Şimdi böyle hayaller kur kur sonra yarın fırına ekmek almaya git.. al işte bakın modum düşüyor.
Hayal ederek basliyor her sey juju : )) Su korona bitsin de planlari yapmaya baslayalim : ))
Off o ekmekle yumurtali ekmek yapip, cayla yiyeceksin... Ay ben cok aciktim sanirim yine : //