Para derdi olmasa, hangi isi yapmak isterdiniz?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Para derdi olmasa, hangi isi yapmak isterdiniz?

Para derdim olsa şimdiki işi yapmaz influencer olurdum.

Ya para derdi olmasa tekrar okumak istiyorum ben hukuk fakültesinde çok geç değil ama hayat şartları ev geçindirmek zor hele bu zamanda:=)
Neyse bir gün belki hala umudumuz var Hakim veya Savcı olcam sık sık adımı duyacaksınız:D

Kesinlikle yine bulunduğum mesleği yapmak isterdim.

Hem kendi kişisel gelişimimi sağlıyorum, hem sosyalleşiyorum, hem yabancı dilimi geliştiriyorum, hem hikayeler biriktiriyorum, hem yönetiyorum, hem de yönetiliyorum.

Küçükken subay olmak isterdim
sonradan bi savcı olma isteğim geldi tabi okumadık ml gibi
isterdim :\

Bi tv programı.. ben guru ya da şarap yardımcısı

Format ülke ülke gezip farklı lezzetleri tanıtmak : )

Var ya..! Tam benlik bu işte

markalardan gelen hediyeleri açmak isterdim, ucuzlarını takipçilerime hediye ederdim, pahalıları da dolap uygulamamda satardım.
bak yine parayı düşündüm... derdin olmasa diyo melo...
bi de juju ve enço'yla doya doya anadolu, avrupa, amerika programı.
bi de albüm yapmak isterdim...
ve sanatlı hobilerimi.

Seyyar çiftçi, ormancı, çöpçü karışımı bir şey olurdum. Yeşil hareketi şaha kaldırırdım.

Hiçbir iş yapmaz, sabah 7'ye alarm kurup foruma "uyanın lan işçi fakirler" yazıp tekrar uyurdum.

kovik19 hatemin vicdanını almış yerine en pis kokulu dezenfektanı koymuş gibi...

Yanii öyle değil mi ama niye çalışıyoz ki jfjf mezaramı götüreceğiz
haklısın, iş gibi olmayan işler yapılabilir ama böyle yemek yicen, teyzelere diyeceksin üff harika ne var bunda oh mis :D
biz en iyisi zengin kankilerimizle kürklerimizi koruma derneği toplantılarına katılalım... oradan da poker oynayıp zahmetsiz kazandığımız paraları kaybedip dönelim, oh sefa.

Yer, içer, gezer, uyur başka bir şey yapmazdım. E şimdi de öyle yapıyorum. Lan acaba benim para sorunum yok mu? Bunu düşünmem lazım..

Düşündüm de gezme anlayışım farklılaşırdı. Yani mesela melom ile ani bir karar ile pağğris'te akşam yemeğine gider, dönüşte enç'i de alır brunch'a giderdik.. Yani tibet'e gider, kamboçya'yı gezer, phuket'te tatil yapardım. Bir de Tulum'a gidesim var.

ingiltere'ye uğrayıp azpi'yi de alırız, seyahatlerimize dörtlü devam ederiz, ımm... tadından yenmez. anlaşmazlık olunca ikiye iki kalmaya bayılırım ama anlaşmazlık olmaz, ortak noktamız bir.

Geri