Papatya Patik yapımı - Papatya Patik nasıl yapılır resimli anlatım

Konu sahibi son olarak 3079 gün önce görüldü
1.
abcd0077.jpg

2.
kareler Bu terlik bugün gelip temas etmiş

1.jpg

3.
% 100 mikrofiber ve tığ işi № 3,5 ile örme
2_41.jpg

4.
kare tığ, bir iplik sarı başladı, üç ce attı Yo sonunda sc, 3 vozdushnyh döngü, sc örgü her polustolbik içinde ikinci sırada çalmaya kilitli ilk hava döngü içinde yo 8 polustolbikov, 8 arochek olsun
3_29.jpg

5.
polustolbikov 8 ile her arochku beyaz iplik yo, kanca döngü 9 açık olurdu sonuna kadar onları provyazyvaya yok
4_36.jpg

6.
Bu döngüleri iplik germek ve bir demet, 3 hava döngü çekmek için, 8 kez tekrarlayın
5_15.jpg

7.
papatya yaprakları sekiz döndü, hava 3 döngü arochkami katıldı
6_13.jpg

8.
yo örgü üç arochku polustolbika, yo ile önümüzdeki üç arochku polustolbika, 3 hava döngü (kare bu köşesi), yo 3 polustolbika, yeşil iplik daha 3 kez tekrarlayın
7_10.jpg

9.
aşağıdaki serisi önceki polustolbiki içinde yo provyazyvaem polustolbiki ve köşe-3 yo polustolbika, 3 hava döngü, yo 3 polustolbika, biz kutu var, bu sekiz shtku gerekir
8_7.jpg

10.
terlik için pelerin ben de aynı şekilde hiçbir köşe taksitli bıraktığı ön kareler (I kareler tüm nedenleri, çirkin yapışmasını köşe bağlantı ilk olarak çalıştı) ana sadece bir köşede, örme üç hava döngüler gibi motifler 4 adet olmadığı kadar yapışmamış
10_6.jpg

11.
ve aynı şekilde burun ben iki unla böyle bir ihtiyaç 2 adet kaldırdığınız motifleri
9_4.jpg

12.
3 karbon motif 2 (I-up bir yöne bakmak zorunda yuvarlanır) kenarlarında vardı ki, birlikte provyazyvaya sc, toplanan ve dört motifi ortasında

11.jpg

13.
birlikte en fazla yarısına iki motiflere yuvarlak dikilmektedir
12_0.jpg

14.
onlar dikili 2-karbon motifi, 3 Ugolini hesaba orta eklem yan yuvarlak
13_3.jpg

15.
sc 2 satırlı geniş bir parçası (alt Terlik) bağlı
abcd0074.jpg

16.
şimdi tek ben çirkin dışarı tabanları kanca olarak, konuşmacı bağlantı karar verdiler; çıkarma ve döngünün ek yaparak, uygun bir boyuta kalıcı bir taban koyarak
14_0.jpg

17.
çıkarma ve ayrıca düz kenarına üçüncü döngü yapılan

15_0.jpg

18.
16_4.jpg

19.
obvyazyvaya sc, gammaz tek dövme ve dikili
17_0.jpg

20.
Bir kaçak hayal sağlayacak kravat, ben sc, yo ve hava halkası olan kemerler polustolbika 1 satır 2 satır ile obvyazala "sizi moda shnurochek vdet veya şerit, isterseniz" sc bir takım ve taraftar bir dizi ( 5 Bir önceki satırda, sc sütunlarla yo ve bir daire içinde dönüşümlü olarak)

18_0.jpg

Geri