Papa'nın Charlie Hebdo hakkındaki beyanı Hk.

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Papa'nın ve Katolik dünyasının da Charlie Hebdo'dan bir kuyruk acısı olduğunu gösterir, mâlum dergi tüm dinlerin karşısında olan anarşist bir dergidir. Papa denilen, çocuk tâcizcisi kurumun lideri, kırmızı ayakkabılı şeytan, bu beyanı ile Katolik tribünlere oynamıştır.

Açıklamanın içeriği 'inançlara saygı duyulması lazım' gibilerinden olması açısından olumlu olan bu açıklama, Fransa'daki **Spam/Adversiting**lara yapılan saldırıyı gerçekten de Müslümanlar yapmış gibi göstermesi açısından aslında art niyetlidir. Bugün bir Papa da Türkiye'deki kemalistler kadar olmasa da bir İslam düşmanı neticesinde!

Bu beyanat bazı Müslümanlar(!) tarafından o kadar çok beğenilmiş ki, Katolik bile olabilirlermiş neredeyse. Vay canına!

Körler sagirlar birbirini agirlar.
okuduğum haberde düşünce ve ifade özgürlüğü elbet vardır ama bunun bi limiti vardır diyor.

Bunu kim belirliyor diyorum; çoğunluk mu?
Senin için kutsal olan şey belki benim için değil neden bunu hazmedemiyorsun?
"Yavsaklar" gibi bi cümle kurup insan öldürmeyi masumlastirmakta ayrı bir trajedi.
Korkarak mi yasamalı insanlar illa ki?

Marx haklı din toplumların Afyonu.

Kutsal olan sey benim icin bekli degil diyor ve neden hazmedemiyorsun diye bitiriyor. Ve daha sonrada inanan kisma marx diye bir gerizekalinin sozunu yapistirip dinleri afyon olarak nitelendiriyor. Yavsak yazinca kiziyor fakat islami bu sekilde afyon seklinde nitelendirdigi zaman biz kizmiyoruz. Gayet basarili .

Evet seni germemesi gerekiyor zaten.
Afyon degilse Aksini ispat edecek bir tutum gösterebilir misiniz O halde?
Islamiyeti baz alıp yazdığımı kim söylüyor? Ha sizin tek bildiginiz din islam olduğu için kısıtlı düşündüğünüz den ötürü haklısinz çok basarili.

1 saat dusunup yazip kelimelerini degisitiriyor ve tum dinler diyip ekliyor sonrada yaziyor ki islamiyeti baz alip yazdigimi kim soyluyor diyor sanirim islami din olarak bile gormuyor. Siviyorda diyebiliriz .

Geri