Pan'ın Labirenti - El laberinto del fauno

Konu sahibi son olarak 3047 gün önce görüldü
Panin-Labirenti-1278099165.jpg

Yapım : 2007 - Meksika , İspanya
Tür : Dram , Fantastik
Süre : 118 dakika
Yönetmen : Guillermo del Toro
Oyuncular : Ivana Baquero, Maribel Verdu, Doug Jones, Ariadna Gil, Sergi López
Senaryo : Guillermo del Toro
Yapımcı : Guillermo del Toro, Alfonso Cuarón, Belén Atienza, Víctor Albarrán, Álvaro Augustín, Elena Manrique, Frida Torresblanco, Edmundo Gil, Bertha Navarro

Hellboy, Devil’s Backbone ve Blade 2 filmlerinin yönetmeni Guillermo Del Toro’nun merakla beklenen filmi Labirent (El Laberinto del Fauno - Pan's Labyrinth), 2006 Cannes Film Festivali’ne Altın Palmiye için yarıştı. Del Toro’nun merakla beklenen filmi Labirent, İkinci Dünya Savaşı sonrasında geçen fantastik bir yolculuğun hikâyesi. 10 yaşındaki Ofelia yeni taşındığı evin arka bahçesinde esrarengiz bir labirent keşfeder. Labirentin içerisinde yaşayan Pan adındaki yaratık küçük kızın tüm yaşamını değiştirecektir.

Bu kadar gaddar yüzbaşı görmedim hiç :D ancak işkence ediyor pis kötü kalpli adam film başta sıkıcı gelebilir ama hiçde sıkıcı değil azıcık sabır gerektirir :) Sonu hem mutlu bitiyor hem hüzünlü sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)

Kaikenin seçtiği filmdi teşekkürler güzel filmdi ve filmi AtASeL ve Kaiken ile izledik :) Çok güzeldi tşk ederim arkadaşlar :) Bir sürüde link attım izleyen olmadı :)

çok güzel filmdi ben fantastik hikayeleri pek sevmem dönem anlatması ilgimi çekmişti başta ama sonra çok çok iyi olduğunu düşündüm.
En ler lsitemde.

Film için teşekkürler Perii ve Kaiken tekrarlayalım bunu :)

Film ilk başlarda biraz sıkıyor gibi oluyor ama sonradan açılıyor benimde pek tarzım değildi filmi çok beğendim,tavsiye ederim.

Tekrar teşekkürler ikinizede :)

çok güzel filmdi ben fantastik hikayeleri pek sevmem dönem anlatması ilgimi çekmişti başta ama sonra çok çok iyi olduğunu düşündüm.
En ler lsitemde.

Demişim ama fantastik filmler artık ilgimi çekiyor.
Yani ortalama bi filmi bana göre . Boşlukta iyi gider.

Geri