Pangea

Konu sahibi son olarak 68 gün önce görüldü
şuan mavi ve serafina battaniye kavgası yapıyor :gamer:

Gamer napiyon be ya? Nasıl gidiyor?

be ya mı :gamer: :D
sabahın köründe kalkıp işe gelen birinin bir şeyi nasıl gidebilir sence, 2 ileri 8 geri :p
senin nasıl gidiyor forumun en güzel konularının sahibi, nasılsın nerelerdeydin kaç gündür :gamer:

be ya mı :gamer: :D
sabahın köründe kalkıp işe gelen birinin bir şeyi nasıl gidebilir sence, 2 ileri 8 geri :p
senin nasıl gidiyor forumun en güzel konularının sahibi, nasılsın nerelerdeydin kaç gündür :gamer:

Be ya tabi hic duymadin mi? Biz trakyalilar oyle deriz:p

Iyisin iyi:)

Iyi gidiyor her zaman ki gibi hep iyi=) Islerim vardı çok giremedim buraya ben çok yoğun biriyim heralde:p

Be ya tabi hic duymadin mi? Biz trakyalilar oyle deriz:p

Iyisin iyi:)

Iyi gidiyor her zaman ki gibi hep iyi=) Islerim vardı çok giremedim buraya ben çok yoğun biriyim heralde:p

neyşin vardı izin kağıdını doldurdu mu :gamer: :D
müe hanım sen yokken hiç güzel konular açılmadı, şikayetçiyim güzel konularla bizi bizzat beni aydınlatır mısın müe hanım :cvcv:

neyşin vardı izin kağıdını doldurdu mu :gamer: :D
müe hanım sen yokken hiç güzel konular açılmadı, şikayetçiyim güzel konularla bizi bizzat beni aydınlatır mısın müe hanım :cvcv:

Izin kağıdı mi o sistem hala devam ediyor mu ya :D

Biliyorum kimse benden güzel konular açamıyor :p Su an değil lakin birazdan senin için güzel konular açacağım. Begenmezsen soyle begenirsen de bir kaç övgü yagdir yeter =))

Izin kağıdı mi o sistem hala devam ediyor mu ya :D

Biliyorum kimse benden güzel konular açamıyor :p Su an değil lakin birazdan senin için güzel konular açacağım. Begenmezsen soyle begenirsen de bir kaç övgü yagdir yeter =))

beğenmeyen olursa 3 gün banlayalım bence ne demek beğenmiyorum :liv:
mümkünse biraz piramitlerden biraz kamboçyadan biraz da hasan sabbahtan bahseder misin :p

beğenmeyen olursa 3 gün banlayalım bence ne demek beğenmiyorum :liv:
mümkünse biraz piramitlerden biraz kamboçyadan biraz da hasan sabbahtan bahseder misin :p

Vayy demek begenmiyorsun:( öyle ossun tamam.

Bahsederim tabi ne demek ben kibar biriyim ricalari geri çevirmem kolay kolay:p

Vayy demek begenmiyorsun:( öyle ossun tamam.

Bahsederim tabi ne demek ben kibar biriyim ricalari geri çevirmem kolay kolay:p

beğeniyorum aç beklicem , bidahakine giderken de ıslak imzalı izin formunu masaya bırak müe :p

Geri