Pangea

Konu sahibi son olarak 68 gün önce görüldü
Hayattaki en büyük zafer hiçbir zaman düşmemekte değil,
her düştüğünde ayağa kalkabilmekte yatar..

N.Mandela

Geçerken uğradım:)

geçen kar yağdığında yolda bir düşmüşüm varya :liv: iyi ki arka cebimde cüzdan vardı :hıı:

hoş uğradın müe, selamın aleyküm =)

Selâm üstad sayfan çok komikmiş, arada uğrarım. :hi:

nasılsın müe yeni konularla ne zaman geleceksin :p

İyiyim çok şükür, ben her zaman iyiyimdir=) Bilmiyorum konu açmak değil yorum yapmak benim işim aslında lakin arada bir geliyor istek, şimdilik yok belki yarın olabilir.Belki yarından yakın:p

Sen nasılsın ?

İyiyim çok şükür, ben her zaman iyiyimdir=) Bilmiyorum konu açmak değil yorum yapmak benim işim aslında lakin arada bir geliyor istek, şimdilik yok belki yarın olabilir.Belki yarından yakın:p

Sen nasılsın ?

sen konu aç mesajlar benden :p

ben de iyiyim, sabah güzel bi kavga ettim. şimdi normalleştim çayımı aldım takılıyorum bi baktım aaa müe burada :p

sen konu aç mesajlar benden :p

ben de iyiyim, sabah güzel bi kavga ettim. şimdi normalleştim çayımı aldım takılıyorum bi baktım aaa müe burada :p

Tamam açarım bir ara keyfim gelsin:p

Neden kavga ettin ? Kavgacı insan hmmm ıyy hiç hoşlaşmam:D Beni görünce neşen yerine geldi dimi? ay kendim iyi ki varsın yaa:ask

ben de hiç hoşlanmam kavgacılardan ama zorla ettiriyorlar :D Evet seni görünce dedim mmmmmmmmmüee gelmiş hemen bildirim bırakayım :p

Hakediyolarsa edeceksin tabi bazılarını odunla dövesi geliyor insanın =)

Ya işte beni hep böyle çok severler, bazen sıkıcı olmuyor değil ama ben de olsam beni severdim yani :D Ne diyelim haklısınız .

:D Ya işte havalı olmaya çalışıyorum sen de anlasana.

Geri