pandufu olan erkeğin ben çok maçoyumdur demesi

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Eskiden gayler uluorta gay olduklarını söyleyemezlerdi. Birbirlerini tanıyabilmek için kedili köpekli panduf giyerlerdi
40 yaşına geldin giydiğin çoraba bak.
noel babalı çorap giyip cafede gaylere sinyal çakan sen. bu bilgi içeriden sanırım hahah.

Kocamınkiler dümdüz, pofuduk terlik. Panduf sayılırsa akıma katılıyoruz kfjf gece ışıksız oturuyoruz artık görebildiğiniz kadar kfjf

Ekli dosyayı görüntüle 124467
pandufların kocana ait olduğunu biliyoruz, yemezler.

İnşallah evleneceğim insan böyle saçma sapan girişimlerde bulunmaz. Ben kuzenlerimdir abimdir aşırı dalga geçtim valla hiç affetmezler..:D Eşlerinin soyadlarıyla seslenmem ayrı olay tabi.

İnşallah evleneceğim insan böyle saçma sapan girişimlerde bulunmaz. Ben kuzenlerimdir abimdir aşırı dalga geçtim valla hiç affetmezler..:D Eşlerinin soyadlarıyla seslenmen ayrı olay tabi.

Eşimle tanışmadan önce kellerle dalga geçtiğim çok postum vardı bahtiyar. Tabii çoğu şakaydı ama sonuç olarak dalga geçtim yani kfjf Bil bakalım ne oldu:d
Çok sevdiği için panduf giymeye razı olacak erkek potansiyeli görüyorum sende de kfkf

Eşimle tanışmadan önce kellerle dalga geçtiğim çok postum vardı bahtiyar. Tabii çoğu şakaydı ama sonuç olarak dalga geçtim yani kfjf Bil bakalım ne oldu:d
Çok sevdiği için panduf giymeye razı olacak erkek potansiyeli görüyorum sende de kfkf
Çok mu belli oluyor yahu? Evet ilişkim yokken yardırıyorum ama ilişkim olunca ultra pro max light modu açılıyor lanet girsin.:D

Bazı hemcinslerime kellik yakışıyor ama bak.:D Mutluluğunuz daim, keliniz parlak olsun. Amin.:D(sarı bez şart)

Animatör olsam giymem! Canima kiyarim!

Böyle paylaşımları linksiz paylaşmayın lütfen...

Benim bile pandufum yok.. Bide mikidikli giyiyorsa erkekliğine tüküremm onun.adasdf​

Geri