Palermo - Atabey (AtaHoca)

Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisi yeni üyelerimizden ve sosyal bilgiler öğretmenidir :p öyle soğuk durduğuna bakmayın kaliteli espriden anlayan ve ingiliz esprileriyle dolu biri :D
tek kötü yanı sarışın olması :D:D ben kendisini çok sevdim umarım hep aramızda olur :cici:

ne zaman olmus sosyal bilgiler öğretmeni torpillemi olmuş :D devlette fazla sosyal bilgiler öğretmeni almıyorlar puanı yüksek :D

Kendisini tanımıyorum ama umarım kalıcı olur :cici:

Baska bir uyeyle karistirdigim sahis. :D Kusura bakmasin artik :)
Hersey gonlunce olsun :)

@AtAßeY 'i tanımadım tanışmadık birde denk'de gelmedik umarım kalıcı olursun :)

O benim bu nickimi bilmez ama kendisi çok efendi,kültürlüdür
Sinema konusunda oldukça bilgilidir
Tam bir galatasaray taraftarıdır
Onu burda görmek güzel :cici:

simdi ki nicki ile Karaton

forumda halini hatrini sordugum uc bes kisi den biridir.
annesinin saglik sorunlarina da cok uzuldugumu bi kez daha belirtmek isterim.
bi bulusma olsa tanismak istedigim kisiler arasinda cok guzel sohbet edilir onunla.

Evet gelelim sana :p iyki tanımısım dedigim forumda nadir erkeklerden birisin gercekten :) cok iyisin temiz bi kalbin var :cici: seninle sohbet etmekte cok eglenceli güldürüyosun beni :p itiraf ediyim böyle önceden diyodum cok sessiz sakin yasıyomu bu cocuk diyodum :haha: iyki konusmusum seninle yani :) cokta havalıdr allahtan 1.90 boyu varmı pehh :f Eziyo beni bide resmen benim havam yeter : lelele:

Aslında ben pek iyi degilimdir ya sevdigim kisiler hakkında konusmada beceremiyorum galiba :cici: ama allah o guzel gönlüne göre versin :) hep mutlu ol insallah .

Istanbula tayini çıktı mı acaba?:)

12.11.2014

Twitter ve ınstagram da olmasa goremeyecegim.
Umarım iyidir.

Açtığı sinema konuları ile aklımda kalmış..

Tek kötü yanı sarışın denmiş. Ne alakası var? Niye kötü olsun ki sarışınlığı? Siz hiç sev kardeşim şarkısını dinlemediniz mi? Sen bunlara bakma hoca, gençtir bunlar olur yani.

Yanlışım yok ise 2007 olabilir 2008 2009 da olabilir baya eskiden yani başka bir forumdan tanışıklığımız var diye hatırlıyorum o beni hatırlar mı bilemem Atabey :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri