Paint it Saffron - Rang De Basant - Sarıya Boya

Konu sahibi son olarak 4520 gün önce görüldü
6149S73Q2BL.jpg

Yapımı : 2006 - Hindistan
Tür : Dram , Tarih
Süre: 157 Dak.
Yönetmen : Rakesh Omprakash Mehra
Oyuncular : Aamir Khan , Sharman Joshi , Madhavan , Siddharth , Anupam Kher
Senaryo : Rakesh Omprakash Mehra , Renzil D'silva
Yapımcı : David Reid , Rakesh Omprakash Mehra
Favori : 331 kullanıcının favori filmi

Sue, İngiliz bir araştırmacıdır ve Hint kültürüne ilgi göstermektedir. Dedesinin yazdığı günlüklerden yola çıkarak Hindistan’a gidip, onların bağımsızlık mücadelesiyle ilgili bir belgesel çekmek ister. Üniversite gruplarından oyuncular toplamaya çalışan Sue için manzara oldukça gariptir; çünkü bu gençlerin hepsi yozlaşmış bir şekilde Batı kültürünün taklitçileri haline gelmiştir…

Aamir Khan’nın başrolünde oynadığı ve milletlerin tarih bilinçlerine eleştirilerde bulunan filmde, gençlerin kendi toplumlarına nasıl yabancılaştığı ve bunun sonuçları mükemmel bir biçimde aktarılıyor.

Uzun zamandır film izlemiyorduk :) innocent diyordu film izleyelim izleyelim bizde sonunda izledik.. ve sarıya boya adlı filmi çok dramatik bir film başta ne oluyor nedne sarı oluyor bazı yerler derken sonunda anladık.. Güzel ve dram filmi göz yaşlarınız tutabilecek misiniz bakalım.. Filmin içinde film yapıyorlar keşke o filmi devam ettirebilseydi sue :) Neyse izlemeyen kalmasın diyip noktayı koyuyorum :cici:

ne zamandır izlemiyorduk film. bunu izlemek guzeldi dogrusu.
uzun bi film ama izlemeğe değer...
mutlaka izleyin. mukemmel.
Teşekkurler Perii

aamirin filmi olur da izlenmez mi bır kac defa izledim ve her defasnda ağladım zaten ağlamamak elde değil:) ben bir aamirci olarak kesin lzlenmeli dlyorum :)

aamirin filmi olur da izlenmez mi bır kac defa izledim ve her defasnda ağladım zaten ağlamamak elde değil:) ben bir aamirci olarak kesin lzlenmeli dlyorum :)

Perii de agliyodu dun izlerken.:p
tekrar tekrar izlene bilecek bi film...
Bi kac ay gecsin sag kalirsak eger bu filmleri yeniden bi kez izleriz zaten film zor buluyoruz Perii..:D

Perii de agliyodu dun izlerken.:p
tekrar tekrar izlene bilecek bi film...
Bi kac ay gecsin sag kalirsak eger bu filmleri yeniden bi kez izleriz zaten film zor buluyoruz Perii..:D
Bana dram filmi yasak doktor yasak koydu bir kere :p tekrar izlimde aglayam dimi :D Film adı buluyozda googlede bulamıyoz suç bende sanki :p

adı paint it yellow du bu filmin, orijinalini altyazılı izleyin. aamir khan eseri, ben cok etkilenmistim.
sonu cok guzell

Geri