Paint Çalışmalarım

Konu sahibi son olarak 90 gün önce görüldü
Kolu kıvrılmış diye çizgi çekmedim soğuk girmez kalın kazak giymiş. Sametin S'si ya da Superman t-shirti olabilir. Sirim halay çekiyor evet :sırıt: Ay çok tatlı olmuşsunuz ya

akjsdhask çerçeveletip duvarınamı asacan :D

bu işi paraya dökmemiz lazım ya bi konu açalım lari ile W yi eleman olarak alırım yanıma karın tokluğuna çalışır zaten onlar kırmazlar beni :D

Uyumadan önce resmini öpüp öyle uyuyacağım. xd
Yap işte top falan olsun Fenerbahçe kalp Real Madrid koy en tepeye. Ronaldo üstsüz olsun six packine kadar çiz xd

akjsdhask çerçeveletip duvarınamı asacan :D

bu işi paraya dökmemiz lazım ya bi konu açalım lari ile W yi eleman olarak alırım yanıma karın tokluğuna çalışır zaten onlar kırmazlar beni :D

Yüzde kaç teklif ediyorsun :D
Ya o değil de çizerken biri gördüyse ne düşünmüş olabilerler acaba diye aklıma gelmiyor değil :parti:
Çok güldüm, özellikle Siri'nin mendilinde :u3:

Corabimla kalbimin kombini ayni :D sirinin saclari demek gur kivircik ve uzun hum, hicbirimizin burnu yok ama olsun biz burunsuz daha guzeliz sankim :D

ŞOK ŞOK ŞOK
Açılış Kampanyası
İlk gelen 5 üyemizden para almıyoruz
Forum oyunları bölümünden lari ve W ye çiçek bana çay ısmarlıyorsunuz ve resminizi 2 gün içinde teslim ediyoruz...(müziğin sesi yükselir)

size kendi resimlerini atsınlar direk ? çizmek için fikir alcaz felan dersiniz

belirgin yuz hatlari olan bana yakindan cekilmis fotosunu gondersin bos zamanlarda onlari cizeyim :D

Anam çok tatlı olmuşum :d ama ordaki en kısa ben kalmışım o kadar kıvırcık mıyım ki larien :dd

Geri