Paint Çalışmalarım

Konu sahibi son olarak 91 gün önce görüldü
Çalışmaları elsiz yapıyormuş yanisi
Elin olmayacak yani bebikim :D eğer trollüyorsan ve ben de sazan gibi ciddi ciddi açıklama yapıyorsam beni vuuur beni onlara vermeğ :sırıt:
Üff gidiyom :liv:

Elsiz ciziyorum derken ben kendi elini kullanmadan ciziyo anladim
trol yoktu bu sefer :D

Aklimda kalan ayrintilar ; mamus, pembe kombin :D ya aslinda annayi minnak cizicektim ama sonra profil yazisinda at gibi olmak istiyorum yazisi geldi :D vazgectim :D

W hnmcim sanirim etiket yaparken nickimi de paint den yazdiniz. skhsjk

Cok hosuma gitti profil resmi yapmayi düşünüyorum :parti:
Boyu benden uzun degil griğğ benim saclarim yana gitmis eger adam gibi duz dursaydı ben daha uzun görünürdüm :sırıt:

W hnmcim sanirim etiket yaparken nickimi de paint den yazdiniz. skhsjk

Cok hosuma gitti profil resmi yapmayi düşünüyorum :parti:
Boyu benden uzun degil griğğ benim saclarim yana gitmis eger adam gibi duz dursaydı ben daha uzun görünürdüm :sırıt:

Birde larinin ayakkabısının tabanı kalın bak bilerek yapıyor olabilir yanında gezerkekn uzun gözükmek istiyor sanırım. kendini uzun hissettiği tek kişi olabilirsin :D

ilk cümlene kahkaha attım :D

Birde larinin ayakkabısının tabanı kalın bak bilerek yapıyor olabilir yanında gezerkekn uzun gözükmek istiyor sanırım. kendini uzun hissettiği tek kişi olabilirsin :D

ilk cümlene kahkaha attım :D

Bir de diyo ki daha minnak cizecektim daha ne kadar minnak cizebilir ki lariyi boyle uzun cizdi demek benim boyu dize kadar getirecekti :sırıt:

ways yetenekliler bir bir dökülüyor asdlşj :D W nin sağ kolunda açıklık kalmış soğuk girer ordan üşütür ben sana diyim :D bendeki S neyi ifade ediyor :D Siride halay çekiyor heralde :D:D

Geri