Pain » Avatar / Imza vs. Calısmaları

Konu sahibi son olarak 4512 gün önce görüldü

Yaparim tabi kiiiiii. :dyg:

çok yollayımda uzun zaman kullanayım değil mi :)

Pain
sorgLkf.png

eB8PO6x.png
01JVkjX.png

97x0es2.png
NMAE3Rl.png

yazı şimdiki avatarımdaki gibi olsun o tarz yani şekilli font filan kullanma beyaz siyah renkler tercihimdir mor pembe tonları renklerden hoşlanmıyorum kullanmazsan güzel olur :D gerisini sana bırakıyorum :D

Rica ederim. :)

Canım benim ben unuttum sen unutmamışsın :** çok güzel olmuş bu bnm profilde kalsın artık :$
Unutur muyum bitanem
:srl:

Pain
sorgLkf.png

eB8PO6x.png
01JVkjX.png

97x0es2.png
NMAE3Rl.png

yazı şimdiki avatarımdaki gibi olsun o tarz yani şekilli font filan kullanma beyaz siyah renkler tercihimdir mor pembe tonları renklerden hoşlanmıyorum kullanmazsan güzel olur :D gerisini sana bırakıyorum :D

Tamam tatlisim, yapicam.
:kiss:

Pain mm bana daha e kart yapma profilimi değişmicem yapacaksan avatar yap :p

TATLI her nereye goz atsam senin koreliler karsima cikiyor :D Pain calismalarin guzelmis emegine saglik :)

Rica ederim artik SIK SIK goz atarim calismalariniza :) Ortaya eglenceli ve güzel kareler cikacagindan hic suphem yok.

Sizin kadar iyi yapamasam da kendi çapimda oyalaniyorum iste.
Cok tesekkur ederim. :)

Pain bir birimizden iyi yapmamizin pek bi onemi yok, kendi ic dünyamizdaki gelecegin dinamizmini birlestirip sergilememiz bence onemli olan tek faktördür. Ben genelde calismalarimda insan figürlerinden yararlaniyorum. Sen avatar ve resimlere ritmik bicimler vererek titresen renklerle hareket ve görsellik duygularini bizde uyandirmayi basariyorsun :D ne kadar sanatsal bi konusma oldu neyse :o

Pain bir birimizden iyi yapmamizin pek bi onemi yok, kendi ic dünyamizdaki gelecegin dinamizmini birlestirip sergilememiz bence onemli olan tek faktördür. Ben genelde calismalarimda insan figürlerinden yararlaniyorum. Sen avatar ve resimlere ritmik bicimler vererek titresen renklerle hareket ve görsellik duygularini bizde uyandirmayi basariyorsun :D ne kadar sanatsal bi konusma oldu neyse :o

Usenmeden bunlari yazdin mi bir de? :zuha:
Saka bi yana guzel ve açiklayici yorumun için tesekkurler. :)

Usenmeden bunlari yazdin mi bir de? :zuha:
Saka bi yana guzel ve açiklayici yorumun için tesekkurler. :)

Zamanimdan 2 dakikalik bir sure aldi sadece aslinda uyusuk birisi olarak bu kadar aciklayici olabilmem benide sasirtti rica ederim Pain yorumu hakettin :D

Pain
sorgLkf.png

eB8PO6x.png
01JVkjX.png

97x0es2.png
NMAE3Rl.png

Umarim istedigin gibi olmustur tatlisim
beklettigim için kusuruma bakma
:)

uvqo.gif

5h8g.gif
bprv.gif

z0v.gif
m9i.gif

Bu da gifli
:)

j54.gif

Miss uA'm için :*
Begenmediysen kullanmayabilirsin bitanem, sana feda olsun hepsi
:p

Oyle degisik seyler denemek istedim ben

3xw.gif
ztj.gif

kn2.gif

pain birşey sorucam resmin sadece sol üst ve sağ alt tarafköşelerini oval yapıyolarya o nasıl oluyor

Geri