Pain » Avatar / Imza vs. Calısmaları

Konu sahibi son olarak 4513 gün önce görüldü
Sanirim artik istek almiyorsun ya da belki aliyorsundur bilemedim. Ama ablasini kirmaz belki diye geldim. :cici:

tumblr_m0sqganPGg1rnkt37o1_1280_large.jpg

Sade ve rengime uygun olabilirse cok sevinirim. Böyle kahverengimsi degil de siyah beyaz veya turkuaz tonlarinda. Cok mu oldum ne.? :dyg:

Sanirim artik istek almiyorsun ya da belki aliyorsundur bilemedim. Ama ablasini kirmaz belki diye geldim. :cici:

tumblr_m0sqganPGg1rnkt37o1_1280_large.jpg

Sade ve rengime uygun olabilirse cok sevinirim. Böyle kahverengimsi degil de siyah beyaz veya turkuaz tonlarinda. Cok mu oldum ne.? :dyg:

Kirar miyim ben ablamii, hemen yaptim.
Umarim aralarindan begendin olur ablacim.
:cici:

pbv.gif
xa8.gif

pwq.gif
0sj0.gif
ps27.gif

Begenilmez mi hiccc, emegine ve o güzel yüregine saglik. Cok tesekkür ediyorum. :srl:

Rica ederim ablaam, gule gule kullan.
:srl:

-Yalniz avatar bulanik gorunuyor,
yetkililer'e soylersen panelden ekleyince boyle gorunmez ablacim.

Söyledim, adminlerden yardim almadikca kendi degistirdigim her avatar böyle duruyor.

tamam bak bi gün ansızın gelebilirim haberin olsun.
kendini geliştir, bilmediğin yerlerden sorarım bana yapamam yhaa .s.s demeyeceksin. ehehe

Canım merhaba bir imza isteğim olacaktı mümkünse :cici:

"Bazen rüzgarın saçımı dağıtmasına,
Yağmurun yüzümü ıslatmasına,
Birilerinin kalbimi kırmasına izin veririm.
Sonra;
Saçımı toplarım, şemsiyemi açarım, kalbimi kapatırım.
Hepsi bu."

İnsallah cok uzun olmamıstır :dusun:

e3jj.gif

Emeginize saglık her biri birbirinden güzel acaba rica etsem bu avatarda kullandığız adı aklıma gelmiyor ben kalıp diyim :) anlarsınız yine bana atabilirmisiniz.

basak4.gif

Emeginize saglık her biri birbirinden güzel acaba rica etsem bu avatarda kullandığız adı aklıma gelmiyor ben kalıp diyim :) anlarsınız yine bana atabilirmisiniz.

basak4.gif

Guzel yorumunuz için çok tesekkur ederim. :)
Gif'i pm ile atabilirim.
Sizin de imzaniz çok guzel, imzanizdaki "Ah" yazisinin fontunu soyleyebilirseniz çok mutlu olurum. (:

Ancak pazartesi bakabilirim telefondan giriyorum pm olarak atarım size çok teşekkür ederim :)

v00.gif

Hepsi çok güzel ama bunu bi ayrı beğendim :D
Emeğine sağlık :cici:

Geri