Pahalılığı en çok zorunuza giden şey nedir?

Konu sahibi son olarak 1025 gün önce görüldü
Temiz Mama'dan alıyorum sokaktakiler için ve iki torba mama 1100 TL maalesef.
Evdeki kedimin masrafı çok daha fazla tutuyor çünkü onun yaş mama / kum tüketimi de var.
Tekrar ucuzlar mı bilmiyorum ancak her siparişte zam gelmiş oluyor.

Temiz Mama'dan alıyorum sokaktakiler için ve iki torba mama 1100 TL maalesef.
Evdeki kedimin masrafı çok daha fazla tutuyor çünkü onun yaş mama / kum tüketimi de var.
Tekrar ucuzlar mı bilmiyorum ancak her siparişte zam gelmiş oluyor.
Temizmama da çok arttırdı ama yine iyi başka sitelere göre ve taze. Sokağa 15 kiloluk mama 3 gün yetiyor. Ben ev sokak fark etmiyor yaş mama hepsine kullanıyorum soğuklar da tam anlamıyla doysunlar istiyorum bu ara ciddi anlamda zorlanıyorum da Allah yardım ediyor bir şekilde :emoji_purple_heart:

150 liralık mama şuan 480 falan gerçekten iyice şaşırdılar..

Bizim kedi tavuk kanat falan yiyor :/

Temizmama da çok arttırdı ama yine iyi başka sitelere göre ve taze. Sokağa 15 kiloluk mama 3 gün yetiyor. Ben ev sokak fark etmiyor yaş mama hepsine kullanıyorum soğuklar da tam anlamıyla doysunlar istiyorum bu ara ciddi anlamda zorlanıyorum da Allah yardım ediyor bir şekilde :emoji_purple_heart:
Gönüllülerin hepsine kolaylık ve sağlık versin @Emare ciğim. :emoji_heart_eyes_cat:

150 liralık mama şuan 480 falan gerçekten iyice şaşırdılar..
Kediler alıştıktan sonra mama değiştirmek de olmuyor çünkü yemiyorlar.

Düşeceğini sanmıyorum ancak yeni zam gelirse çok kişi almaktan vazgeçer.

Kediler alıştıktan sonra mama değiştirmek de olmuyor çünkü yemiyorlar.

Düşeceğini sanmıyorum ancak yeni zam gelirse çok kişi almaktan vazgeçer.
Mecburuz işte. Mecburen alıyoruz ordan canım. Dediğin gibi alıştılar. Mitodan başkasını pek yemiyolar

Mecburuz işte. Mecburen alıyoruz ordan canım. Dediğin gibi alıştılar. Mitodan başkasını pek yemiyolar
Micho daha pahalı maalesef. Mito denedim ancak az yediler diye tekrar Micho sipariş ediyorum.

her şey zoruma gidiyor.

kedisinin burcu oğlakmış.

Micho daha pahalı maalesef. Mito denedim ancak az yediler diye tekrar Micho sipariş ediyorum.
Benimkiler de micho sevmiyor birkaç kere aldım da istekli yemediler. Hatta bazı bıraktığım bölgeler de diğer gün gittiğimde bitmemiş şekilde gördüm. O yüzden mitodan devam :emoji_purple_heart: mitonun kırıntısını bırakmıyor minnoşlarım

Kağıt, karton,koli,ambalaj
€ bazında aldığımız için dehşete düşmemin bi bağışıklığı oluşamıyor.

Geri