Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sizden iyi yalaka olmazBay Recep ve ahalisi bunu yıllardır yapıyor. Doğal olarak yandaş ve yalakaları da onu örnek alıyorlar.
Neden üzerine alındın canım? Yarası olan kaşınır demi.sizden iyi yalaka olmaz
senin durumun hiç iyi değil ha, sen iktidar zehirlenmesi yaşıyorsun bu kadari çok fazla.Bay Recep ve ahalisi bunu yıllardır yapıyor. Doğal olarak yandaş ve yalakaları da onu örnek alıyorlar.
Kendine dikkat et benden beter olabilirsin.senin durumun hiç iyi değil ha, sen iktidar zehirlenmesi yaşıyorsun bu kadari çok fazla.
Teşekkür ederim ben almayayım.Kendine dikkat et benden beter olabilirsin.
Ben de onu söylüyorum, dikkatli ol ve alma diyorum. Sana da iyi geceler, burada daha öğle üzeri ama olsun.Teşekkür ederim ben almayayım.
Her düşüncenin kör kütük olanina karşıyım, iyi gecelerm
konu ne sen ne yazıyorsun onun için sizden iyi yalaka olmaz bizim yaramız yok sizin var ki her konuda bu konulara değiniyorsunu biz sonuna kadar REİSÇİYİZ ..Neden üzerine alındın canım? Yarası olan kaşınır demi.
Aferin iyi, çayı kaptın mı?konu ne sen ne yazıyorsun onun için sizden iyi yalaka olmaz bizim yaramız yok sizin var ki her konuda bu konulara değiniyorsunu biz sonuna kadar REİSÇİYİZ ..
yok siz daha iyi kaparsınızAferin iyi, çayı kaptın mı?
Evet haklısın, sana çay az geliyor patates yollamıştır çağın lideri.yok siz daha iyi kaparsınız