Paçalarını kıvıran erkek

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Zevkler ve renkler tartışılmaz cümlesinin karşılığı sanırım .

Alt yapısı zayıf bir semtte ikamet ediyordur

Bide dap dar giyinen oluyor pacalari kivirip..bendende dar giyinen erkek gözüme carpmamasi elde degil..
Pardon erkek dedim simdilik ama:liv:

tarla sularken ben de kıvırırdım.
şimdi moda diye kıvırıyorlarmış.

kendine yazık edecek erkektir. gerçekten erkek modasının utanç kaynağı ve yüz karası olabilir kısa veya paçası kıvrılmış pantolonlar. lütfen canlarım yapmayın. inanın atlet (içe değil dış giyim olarak giydiğiniz) bile belki daha sempatik gelebilir gözüme. yoo, hayır o da iğrenç. hangisi daha iğrenç karar veremedim. :hö:

wcye girerken babam kıvırır

kerincan durmaz fanıdır.

mavi jeans in moda ettiği eylem , ıslanmasın diye kıvıran kitlenin dumur olduğu akım

ayak bilekleri ince ve güzelse onu sergiliyordur

Hala yollarda cafelerde goruyorum oyle ılık arkadaşları, aman kış geldi yapmayin cırcır olursunuz .

Giyimine, dış görünüşüne aşırı özen gösteren erkek bana tuhaf bir şekilde itici geliyor.
Kot tişört giy çık işte. :/

Orasını burasını kıvırmasın yeter,paçasını,yakasını kıvırmış çokta dert değil:)

Eskiden tarla sularken yada lavaboya gittiğimizde su vs. şeyler paçalara sıçramasın diye katlardık.
Geçen defa yolda karşılaşmıştım iki sevgili el ele kızda da erkekte de küpe vardı. ikiside uzun saçlı paçaları kavrılmış gibi bir çok ortak noktaları vardı. fark olarak sadece erkekte sakal vardı. Bayan hayatına özenen erkeklerde sıkıntı büyük yahu :)

Geri