OzurDilerim Kimdir?

Konu sahibi son olarak 332 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cx o olmaz işte :) Ben çalışayım o yesin olduu başkaa ? :p

Adam beş yaşında ilk aşkını yapmış ben beş yaşında daha yeni konuşuyordum :)

Sivri dilliyim demişsin, korkulur öylesinden.
Hoşgeldiniz..

Birşey soracam eğer sakıncası yoksa. Kimsede sormamış.
Ablandan neden nefret ettin?

Beş yaşında dilimin kesilmesine sebep oldu. Dilime dikiş atıldı. sonra dikiş tutmadı dil koptu peşine kopan dil dikildi. Sebebi ablamın kıskançlığından dolayı salıncağı ağzıma atarak dilimin kesilmesine sebep olmasaydı. 6 ay gibi bir süre hiç konuşamadım. 6 ayın sonunda abla senden nefret ediyorum dedim, o günden sonrada ablada demedim. Peşine küçüklüğümde oturduğum mahalle Samsunun en pis mahallelerinden biriydi. Söğütlü bahçe bilirsin. Ablamında benimde sözüm geçerdi. Çoğu zaman baskın olunca beni dışlamaya başladı. Ve bende o mahalledeki serserilerle takılmak zorunda kaldım. O mahalleden taşınmasaydık 18 yaşımı bile görmeden ölüp giderdim. Nede olsa o zaman arkadaşım dediğim o insanların yarısı mezarda yarısı hapiste. Tüm bunların sebebi ablam olduğu için nefret ettim. Tabi gitarımı, sazımı, kitaplarımı izinsiz alıp arkadaşlarına hediye etmesi felanda sayarsam bu liste uzar gider. Evlendiği günde hala nefret ediyordum. Yeğenim dünyaya geldikten sonra aramız düzeldi. Evlenene kadar arkadaşları bile beni bilmezdi. Bir çok arkadaşı varlığımdan nişanında haberi oldu. Annesine anne , babasına baba diyince üç kardeş olduğumuzu anlamış oldular. Yani sebeplerim çok şu anda aramız iyi ama.

Tek kötü abiler var sanıyordum demekki kötü ablalarda olabiliyormuş :T:

Çok büyük geçmiş olsun ozaman aradan 25 yıl geçmiş gerçi ama ozaman için senin için çok zor olmalıydı hemde o yaştayken. Ablanda istemezdi bence o dereceye gelmesini, kıskançlıktan salıncağı atmış olabilir ama bu kadar kötü olacağını bilse yapmazdı diye düşünüyorum. Eziyet etmiş zamanında ama sen herşeye rağmen şimdi iyisin ablanla bu güzel birşey, oda pişman olmuştur kesin. Bir abla kardeşine kıyamaz nede olsa :)

Göz renginin değişimine hayran kaldım ya :sırıt:
Sarışın olma zaten :p Hoşgeldin Mustafa eğlenceli anlatımın var beğendim keyifli forumlar dilerim :tatlı:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri