özür

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onu yanlış anladım.kırmak istemezdim.alıngan olabileceğini düşünemedim.hepinizin önünde Kırmızı dan özür dilerim

Sen kırmızıya bir şey mi yaptın? :pat:

kırmızıyı da sizi de tanımam etmem fakat kırmızının yazdığı cümlede yanlış algılanacak bir şey yoktu
siz belliki dolmuşsunuz kıza patlamışsınız ben ve bir kac kişi onun nazik uslup ile yazdıgı mesajı begendık dıye güldüğünüzü siz yazdınız
kusura bakmayın ama bilerek ve isteyerek dalga geçmişsiniz gibi geldi bana
tıpkı benım bir mesajımda sabah dalga gectıgınız gibi
samimi bir özür olarak gelmedi bana nedense : )

Olayi bilmiyorum ama insanin hatasini anlayip ozur dilemeside erdemliktir. @climax buyuksun abi :)

Çok hoş ve naif bi davranış. Ben samimiyetinize inandım.
Kırmızımı uzmesin kimse:T:

Özür samimiyetsiz çünkü dilerken bile sanki kız alinganlik yapmış gibi yansitmissin
Sen durup dururken kıza patladin cahil dedin hakaret ettin o yine de nezaket ölçüsünde yaklaştı
Kırılmak alınmak değil bu kız efendiliğini bozmadı sen dalga geçtin
Herkesi dalga malzemesi olarak görmemek gerek

Özür dilemek bir erdemdir. Kişi bir başkasını örselemiş olduğundan dolayı huzursuz olmuş, hatasını anlamış ve büyük bir erdemlilik göstermiş sonuçta. Hiçbir özür geri dönüşü olmayan hataları hafifletmez elbette. Ancak, bu böyledir diye de kişiye sırt dönmek ve üstüne gitmek, kişiye nefret beslemek de hoş bi davranış olmasa gerek. Özür dilemek ve özrü kabul etmek ruhu hafifletir, bence bu kadar da üstüne gitmemek lazım kişinin.

Sen kırmızıya bir şey mi yaptın? :pat:

yok yav.bi ironi yapmış ben de geç anladım.günlük olağan işler.ama bazıları alıngan olablir diye üzüntümü dile getireyim dedim.iyi bi insanım ben :dostum:

Siyasi meseleler yuzunden kalp kirmaya hic degmez. Kırmızı bu forumda uzulmesi gereken en son kisidir. climax'in yanlis anladigini duusnuyorum yoksaki bu kadar kirici olmazdi. Özüründe bir samimiyetsizlik gormedim acikcasi. Umarim kirmizimin gonlunu alabilir :)

bir geldin pir geldin masallah.sabah bende gordum mesaji , ben bile sasirdim o tepkiye, cok asiriydi
Umarim kabul edilir ozrun.
Tribunlere oynamana gerek yok

Arkadaşlar ben ismim geçtiği için bir cevap yazayım ve konuyu kapatalım olur mu..

Bu foruma geldiğim günden bu yana ilk kez böyle bir durum yaşadım
birbirini hiç tanımayan insanlar arasında bu ve buna benzer yanlış anlamalar olağandır
ben kırılmadım alınganlık yapmadım sadece şaşırdım...
climax sabah yazdığım bir cumleye istinaden sert ve fevri bir çıkışta bulundu,üzüldüm mü evet üzüldüm beklemiyordum çünkü... en azından "cahil"yaftasını hakettiğimi düşünmüyordum...
kendisine özel mesaj ile bu konu hakkındaki düşüncelerimi iletttim
Ben veya bir başkası hiç farketmez ortada bir yanlışlık varsa düzeltilmesi hoş tabiki samimi veya değil bunun cevabı kendisinde saklı...
hepimiz belli bir yaşa olgunluğa gelmiş insanlarız
birbirimize karşı biraz daha yapıcı olmak lazım
climax özür konusu açmanıza gerek yoktu konuyu kapatmıştım ama yine de teşekkür ederim...

konuyu kilitlerseniz sevinirim

banının açıldığı ilk günlerde climax temsili:

Q4Rnkj.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri