scope
Platin Üye
-
-
-
-
No Pasaran için, profilindeki 15 kullanıcıyı yorumla konusunda bunu yazmıştım.
bir kez daha hafızamın iyi olmadığını görmüş oldum.
radyo yayını yapma hevesim olduğunda, yakın zamanda No Pasaran ile birkaç kez konuşmuş olduk. bugün ‘o dönemler için’ radyo ile Jose’nin ilgilendiğini gördüm. kafam karıştı ve Jose’ye mi, No Pasaran’a mı pm attığım aklıma gelmedi. net hatırladığımı sandığım bir durum için, net bir yorum yapmam hata olmuş. No Pasaran’dan çok özür diliyorum. umarım bu durum, hakkımda kötü düşünce oluşturmamıştır/oluşturmaz.
No Pasaran: işte bunu çok iyi hatırlıyorum :dd bir seferinde radyo yayını için pm atmıştım, olumlu/olumsuz geri dönmemişti. 'nasıl bir hafızaysa, bazı şeyleri hiç unutmuyorum, bazı şeyleri hiç hatırlamıyorum.' )))))9
bir kez daha hafızamın iyi olmadığını görmüş oldum.
radyo yayını yapma hevesim olduğunda, yakın zamanda No Pasaran ile birkaç kez konuşmuş olduk. bugün ‘o dönemler için’ radyo ile Jose’nin ilgilendiğini gördüm. kafam karıştı ve Jose’ye mi, No Pasaran’a mı pm attığım aklıma gelmedi. net hatırladığımı sandığım bir durum için, net bir yorum yapmam hata olmuş. No Pasaran’dan çok özür diliyorum. umarım bu durum, hakkımda kötü düşünce oluşturmamıştır/oluşturmaz.