Özür dilerim ama,özür dilemiycem.

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Bugün biraz değişik kafadayım :şekil:
Kod:
küçük bir kısmında biraz argo içerir
[YOUTUBE]ODMSiN9HC3g[/YOUTUBE]

Özür dilerim ama
özür dilemiycem,
siz özür diler misiniz
onu bilemiycem

Taladro ile kapıştırırım ben bunu /:

[YOUTUBE]/watch?v=bcELgXHPrVs[/YOUTUBE]

Favorim dinlemelisin.

Eskiden beat falan çok yazardım 4-5 senedir rap müzik dinlemiyorum eskisi gibi normalde İstanbul'daki rap partilerine atışmalarına falan katılırdım ahh ahh gençlik :p bu şarkının da sözleri iyiymiş gerçekten.

Eskiden beat falan çok yazardım 4-5 senedir rap müzik dinlemiyorum eskisi gibi normalde İstanbul'daki rap partilerine atışmalarına falan katılırdım ahh ahh gençlik :p bu şarkının da sözleri iyiymiş gerçekten.

Sabit bir dinleyiciyim sadece ama söz yazmak ve bunu söylemek ki siz epey bir girmişsiniz bunun içine taktir ettim şahsen yaşlı olduğunu belli etmez misin .d

Sabit bir dinleyiciyim sadece ama söz yazmak ve bunu söylemek ki siz epey bir girmişsiniz bunun içine taktir ettim şahsen yaşlı olduğunu belli etmez misin .d

17-21 arası bayağı bayağı girmiştim içine bir kaç rapçi ile muhabbetim dahi sıkılaşmıştı güzel zamanlarımdı :p artık 26 dan gün aldık yaşlılığı yavaş yavaş kabul ediyorum :haha:

17-21 arası bayağı bayağı girmiştim içine bir kaç rapçi ile muhabbetim dahi sıkılaşmıştı güzel zamanlarımdı :p artık 26 dan gün aldık yaşlılığı yavaş yavaş kabul ediyorum :haha:
Geçmiş olsun sana abi diyecekler artık (:

Kim nasıl isterse öyle hitap etsin ^^ forumlarda kız düşürme amacıyla takılan tiplerden değilim zaten forumda abi diye hitap eden çok alıştım :p

Sosyal mesajda verildiğine göre çıkayım konudan konu amacına ulaşmıştır kilit :D
Edit: senden yaşlıyım üzülme .d

HeavenLy Sonsuz katılıyorum sana yaşım 50 olsada mutluyum kimene ? =)

Geri