Özür dilemeyen erkekler

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir İngiliz uzmanın araştırmasına göre erkekler yaşları ve paraları arttıkça özür dilemiyormuş
Bir İngiliz uzmanın araştırmasına göre erkekler yaşları ve paraları arttıkça özür dilemiyormuş.

Bu okuduğum son araştırmalardan biri.

Bu yüzden kadınlar çıtır erkeklere birlikte olmaya başladılar herhalde.

Araştırma özür dilemeyen erkekleri şöyle tarif ediyor:

"34 yaş üstü. yüksek gelir sahibi"

Dikkatinizi çekerim yaş sınırı 34.

Şimdi bu erkekler özür dilemek yerine daha "yuvarlak" kelimeleri kullanmayı tercih ediyorlarmış.

Karşısındakine "Üzgünüm pişmanım" falan diyormuş. Söledikleride ne derce doğru orasını bilmem İnanıp inanmamak Biz bayanlara kalmış....

İlginç bi araştırma olmuş. Gözlemleyeceğim bu durumu.

az bi senem kaldı kızlar. yaşım gelsin dağıtçam hepinizi. ama emeklime çok var rahat olun.

Yas ile alakali değil bence .. Özür dileyen erkek çok nadir gördüm hatalı olsada dilemiyor .. sanırım erkeklik gururu :p

Hatalıysam özür dilerîm

Bunun erkeklere has bir durum olduğunu sanmıyorum yalnızca.
Her insan para-ego ikilemesini denge de tutamaz.
İnsancıl değerlerini maddenin önüne geçirebilmiş insan özür diler,niye dilemesin?

Yas degil karakter meselesi.

Telefonumdan Tepetaklak kullanılarak gönderildi

Hımm, evet var böyle bir yakınım.. Ama "üzgünüm, pişmanım" bile demiyor.. Ben de ona mükemmel manasına gelen bir lakap taktım.. Özür dilemese de haksız olduğunda o lakap ile seslenince rahatlıyorum.: )))

Bende niye sürekli özür diliyorum diyordum. Meğerse fakirmişim :T:

Öküzlüğün yaşı ve cinsiyeti yoktur

Gururlu olduklarını sanıyorlar, ama kendilerini düşürdüklerinin farkında değiller.

Bencilliktir. Başka açıklaması yok.

Yaş ve parayla ne ilgisi var ki? Erkek egosundan başka bir şey değil ve erkeklerin çoğunluğu özür dilemez. Özür dilemeyi alçalmak kabul eder. Oysaki bir özür ile bazı şeyler çok güzel olabilirdi. : )

Kadınlar da yaşları arttıkça özür dilemeye daha yatkın oluyorlar. Ne olsa kıtlık baş göstermiştir :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri